Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🎁 Karácsonyi ajándékok - tippek a túrázás szerelmeseinek, utazás és táborozás. Megnézem

Jet Boil Canister Stabilizer

Gázpalack stabilizátor

Kedvezmény: -18 % Stabilizátor na kartuši Jet Boil Canister Stabilizer

A Jet Boil Canister Stabilizer gázpalack állvány műanyagból készült, amely a patron alá téve növeli a főzőrendszer stabilitását, illetve elszigeteli a főzőt a talajtól.

Raktáron Szállítási időpontok
Eredeti ár 3 275 Ft 2 700 Ft
Kedvezmény: 575 Ft -18 %

Termékleírás

Az amerikai Jet Boil céget 2001-ben alapította két utazó, mégpedig Dwight Aspinwall és Perry Dowst. Kempingfőzőkre és a hozzájuk tartozó kiegészítőkre specializálódtak illetve általába véve a főzéssel és étkezéssel kapcsolatos felszerelésekre, amit a legextrémebb körülmények között is lehet használni.  Éppen az ekkor elérhető főzők esetlensége és bonyolultsága késztette őket arra, hogy kifejlesszenek egy olyan főzőt ami a legnehezebb körülmények között is veszi az akadályokat és probléma nélkül működik. Felváltva fejleszettek laboratóriumi körülmények közt és a túrák során is, így tapasztalataikat is fel tudták használni a fejlesztések során. Míg végül 2003-ban létre hozták a Personal Cooking System-et, ami egy jól kidpglozott  főzőrendszer a szabadalmaztatott FluxRinggel (hőcserélő) és a kempingfőzővel ami maximálisan kihasználja a fűtőanyag hőteljesítményét, minimális hőveszteség mellett, beépített tartállyal és szigetelő borítással.

A rendszer számos bővítési lehetőséget hordoz magában, mint pl. a kávészűrő amivel a főzőt pár másodperc alatt átalakíthatjuk francia presszóvá.

 

 

További információ a márkáról

A Jet Boil Canister Stabilizer gázpalack állvány műanyagból készült, amely a patron alá téve növeli a főzőrendszer stabilitását, illetve elszigeteli a főzőt a talajtól, ami hidegebb környezetben előnyösen csökkenti a gázfogyasztást. Az állvány összecsukható, és beletehető a főzőedénybe, így nem foglal sok helyet a hátizsákban. Bármilyen méretű és típusú patronnal használható. Mindegyik Jetboil főzőrendszerrel kompatibilis, kivéve a Joule-t.

A Jet Boil Canister Stabilizer fő előnyei:

  • Könnyű
  • Kompakt
  • Mindegyik Jetboil főzőrendszerrel kompatibilis, kivéve a Joule-t.
  • Bármilyen méretű és típusú patronnal használható.

 

 

Paraméterek

Gyártó Jet Boil
Súly 27 g
Uralkodó szín Narancssárga
Garancia 24 hónap
Termékkód 76001430
EAN kódszám: 0858941006472