Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Jet Boil Canister Stabilizer

Gázpalack stabilizátor

Kedvezmény: -21 % Kiárusítás Stabilizátor na kartuši Jet Boil Canister Stabilizer

A Jet Boil Canister Stabilizer gázpalack állvány műanyagból készült, amely a patron alá téve növeli a főzőrendszer stabilitását, illetve elszigeteli a főzőt a talajtól.

Kiárusítva
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Az amerikai Jet Boil céget 2001-ben alapította két utazó, mégpedig Dwight Aspinwall és Perry Dowst. Kempingfőzőkre és a hozzájuk tartozó kiegészítőkre specializálódtak illetve általába véve a főzéssel és étkezéssel kapcsolatos felszerelésekre, amit a legextrémebb körülmények között is lehet használni.  Éppen az ekkor elérhető főzők esetlensége és bonyolultsága késztette őket arra, hogy kifejlesszenek egy olyan főzőt ami a legnehezebb körülmények között is veszi az akadályokat és probléma nélkül működik. Felváltva fejleszettek laboratóriumi körülmények közt és a túrák során is, így tapasztalataikat is fel tudták használni a fejlesztések során. Míg végül 2003-ban létre hozták a Personal Cooking System-et, ami egy jól kidpglozott  főzőrendszer a szabadalmaztatott FluxRinggel (hőcserélő) és a kempingfőzővel ami maximálisan kihasználja a fűtőanyag hőteljesítményét, minimális hőveszteség mellett, beépített tartállyal és szigetelő borítással.

A rendszer számos bővítési lehetőséget hordoz magában, mint pl. a kávészűrő amivel a főzőt pár másodperc alatt átalakíthatjuk francia presszóvá.

 

 

További információ a márkáról

A Jet Boil Canister Stabilizer gázpalack állvány műanyagból készült, amely a patron alá téve növeli a főzőrendszer stabilitását, illetve elszigeteli a főzőt a talajtól, ami hidegebb környezetben előnyösen csökkenti a gázfogyasztást. Az állvány összecsukható, és beletehető a főzőedénybe, így nem foglal sok helyet a hátizsákban. Bármilyen méretű és típusú patronnal használható. Mindegyik Jetboil főzőrendszerrel kompatibilis, kivéve a Joule-t.

A Jet Boil Canister Stabilizer fő előnyei:

  • Könnyű
  • Kompakt
  • Mindegyik Jetboil főzőrendszerrel kompatibilis, kivéve a Joule-t.
  • Bármilyen méretű és típusú patronnal használható.

 

 

Paraméterek

Márka Jet Boil
Súly
27 g
Uralkodó szín
Narancssárga
Garancia 24 hónap
Termékkód 76001430
EAN kódszám: 0858941006472

Hasonló termékek

3 704 Ft (10.1 %) 3 330 Ft

Összehasonlítom

3 704 Ft (10.1 %) 3 330 Ft

Összehasonlítom

Gázpalack likvidátor

4 320 Ft (12.96 %) 3 760 Ft

Összehasonlítom

3 434 Ft (10.02 %) 3 090 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel