Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Jet Boil Pot Support

Edény tartó

Kedvezmény: -11 % Gázfőző fej Jet Boil Pot Support (2017)
A Jet Boil Pot Support gázfőző fej Jetboil Flash gázfőzővel kompatibilis.
Kiárusítva
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Az amerikai Jet Boil céget 2001-ben alapította két utazó, mégpedig Dwight Aspinwall és Perry Dowst. Kempingfőzőkre és a hozzájuk tartozó kiegészítőkre specializálódtak illetve általába véve a főzéssel és étkezéssel kapcsolatos felszerelésekre, amit a legextrémebb körülmények között is lehet használni.  Éppen az ekkor elérhető főzők esetlensége és bonyolultsága késztette őket arra, hogy kifejlesszenek egy olyan főzőt ami a legnehezebb körülmények között is veszi az akadályokat és probléma nélkül működik. Felváltva fejleszettek laboratóriumi körülmények közt és a túrák során is, így tapasztalataikat is fel tudták használni a fejlesztések során. Míg végül 2003-ban létre hozták a Personal Cooking System-et, ami egy jól kidpglozott  főzőrendszer a szabadalmaztatott FluxRinggel (hőcserélő) és a kempingfőzővel ami maximálisan kihasználja a fűtőanyag hőteljesítményét, minimális hőveszteség mellett, beépített tartállyal és szigetelő borítással.

A rendszer számos bővítési lehetőséget hordoz magában, mint pl. a kávészűrő amivel a főzőt pár másodperc alatt átalakíthatjuk francia presszóvá.

 

 

További információ a márkáról

A Jet Boil Pot Support gázfőző fej alkalmassá teszi a Jetboil gázfőzőt 20 cm átmérőjű Flux Ring serpenyők és 1,5 literes térfogatú Flux Ring lábasok használatához. Rozsdamentes acélból készült és rendkívül stabil. Egyszerűen összecsukható és belehelyezhető a klasszikus Jetboil edénybe. Genesis, Joule és Helios kivételével minden rendszerrel kompatibilis.

A Jet Boil Pot Support gázfőző fej fő előnyei:

  • Jetboil gázfőzőkhöz (kivéve a Genesis, Joule és a Helios)
  • rozsdamentes acél
  • tömeg 35 g
  • összecsomagolható

 

Paraméterek

Márka Jet Boil
Súly
35 g
Szín
ezüst
Uralkodó szín
Ezüst
Garancia 24 hónap
Termékkód 76008173
EAN kódszám: 0858941006410