Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Coleman Silverton Comfort 150

Hálózsák

Ingyenes kiszállítás

Coleman Silverton Comfort 150 hálózsák tavasztól őszig való használatra.

Kiárusítva
  • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A Coleman a kempingfelszerelések és a szabadtéri berendezések, beleértve a sátrak, lámpák, kályhák és hálózsákok világ vezető gyártója.

A Coleman márka a múlt század elején alakult, amikor 1901-ben William C. Coleman legyártott néhány első darab hordozható petróleum lámpát. A lámpákat szétosztotta kipróbálásra a farmerek között méghozzá úgy, hogy kijelentette elég később fizetniük és csakis abban az esetben, ha teljes mértékben meg vannak elégedve a termékkel. Minden farmer kifizette később a termék árát. Így kezdődött a remek minőséget képviselő Coleman logós termékek pályafutása.

 

További információ a márkáról

Három évszakos, kétrétegű szendvicsszerkezetű hálózsák az amerikai Coleman gyártótól. A Silverton Comfort 150 kitűnik a könnyű súlyával és egyszerű csomagolhatóságával. Minőségi márkatermék kedvező áron. A Silverton 150 meghosszabbított változata zsebbel, amiből könnyedén párnát formázhatunk. 

Miért a Coleman?

A Coleman Silverton Comfort 150 hálózsák fő előnyei:

  • vízhatlan ripstop kezeléssel ellátott
  • hőszigetelő cipzártakaró
  • összehúzható a fej körül
  • kisebb zseb az apróságoknak a belső részben elrejtve
  • 3D profilozású lábrész amely növeli a komfortérzetet és a hőszigetelést lábainak

Paraméterek

Márka Coleman
Termékcsalád Silverton
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
2,1 kg
Belső anyag
Csiszolt poliészter
Külső anyag
Polyester Ripstop
Szigetelő töltet
Coletherm®
Csomagméret
40 x ø26 cm
Komfort hőmérséklet

Alsó hőmérsékleti határérték, amelynél a hálózsák használója nyugodt testhelyzetben, pl. hanyatt fekve, hőháztartási egyensúlyban van, és nem érez hideget. Ez az a legalacsonyabb hőmérséklet, amelyen a legtöbb felhasználó ideális körülmények között komfortosan érzi magát. A megadott hőmérsékleti értékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak tájékoztató jellegűek, és a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

1 °C
Limit hőmérséklet

Az az alsó határérték, amelynél a helyi körülményekhez alkalmazkodó hálózsák használója, aki magzatpózban fekve képes úgy aludni, hogy nem ébreszti fel a hideg. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), valamint a hidegérzet is egyénfüggő (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb.) A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges eltérését, ezért csak iránymutatásnak tekinthetők, amely a gyakorlati használathoz személyes alkalmazkodást igényel.

-5 °C
Extrém hőmérséklet

Alsó elméleti hőmérséklet határérték, amely meghaladja a kihűlés okozta egészségkárosodást vagy szélsőséges esetben fennáll a halál veszélye. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), és a hidegérzet is egyéni (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb). A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak iránymutatónak tekinthetők, amelyek a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

-22 °C
Szabás

A takaró hálózsákokat inkább alacsony igénybevételű tevékenységekhez tervezték azok számára, akik szeretik a teret maguk körül, mivel könnyen lecipzározható takaróvá alakíthatók. A túrázó hálózsákoknál leggyakrabban az ún. múmia formát használják, amely sokkal jobban követi a test vonalát, így a szigetelő töltet hatékonyabban működik, és csökkenti a hálózsák becsomagolt térfogatát és súlyát.

múmia
Szigetelő töltet típusa

A szintetikus töltelékek üreges szálak vagy mikroszálak formájában hasonló elven működnek, és igyekeznek minél több levegőt megtartani a szerkezetükben, így jobban szigetelnek. Sokoldalúságuk és alacsonyabb áruk a fő előnyük. A természetes pehelytöltelék az eddigi leghatékonyabb hőszigetelő, amely alacsonyabb súlyt és jobb összenyomhatóságot kínál, magasabb beszerzési ár rovására. További információ a  Hogyan válasszunk hálózsákot? cikkben

üreges szálú
Testmagasság
200 cm
Töltet súlya
1200 g/m2
Lábrész szélessége
50 cm
Vállrész szélessége
81 cm
Hálózsák hossza

A hálózsákok többféle hosszban kaphatók, és fontos, hogy idejekorán kiderítsük, hogy a nevében megadott méret a hálózsák hosszát vagy az ajánlott testmagasságot jelenti. A magasságunknál 20-30 cm-rel hosszabb hálózsákot érdemes választani. A legjobb módja a tesztelésnek, ha hanyatt fekszünk a hálózsákban, és felhúzzuk a cipzárt. Amikor felülünk, a hálózsák kapucnija nem eshet le a fejünkről, ugyanakkor nem szabad, hogy feszüljön.

224 cm
Szín
narancssárga/szürke
Garancia 24 hónap
Termékkód 76003016
EAN kódszám: 3138522081638

Hasonló termékek

Három évszakos hálózsák Loap Artes

42 192 Ft (32.45 %) 28 500 Ft

Összehasonlítom

29 120 Ft (5.01 %) 27 660 Ft

Összehasonlítom

28 640 Ft (4.99 %) 27 210 Ft

Összehasonlítom

28 640 Ft (4.99 %) 27 210 Ft

Összehasonlítom

32 800 Ft (17.56 %) 27 040 Ft

Összehasonlítom

32 800 Ft (17.56 %) 27 040 Ft

Összehasonlítom

32 800 Ft (17.59 %) 27 030 Ft -tól

Összehasonlítom

32 930 Ft (17.95 %) 27 020 Ft -tól

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel