Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Outwell Nirvana Pillow

Párna

Kedvezmény: -10 % Outwell Nirvana Pillow párna
Felfújható Nirvana Pillow párna az Outwell gyártótól, kis méretű és mégis biztos támaszték. Akár ülőpárnaként is használhatjuk. 
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
Eredeti ár 14 347 Ft 12 910 Ft
Kedvezmény: 1 437 Ft -10 %
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Köztudott, hogy Európa legnagyobb túrázói között vannak a Dánok, valamint a Benelux államok lakói. Így tehát nincs is min csodálkozni, hogy ebben a kempingező-sátrazó közegben alakult meg az a társaság, akiknek sikerült lerombolniuk a táborozás ridegségéről és kényelmetlenségéről alkotott mítoszokat. Egyik sátruknál se kell legörnyedve belépni és mindegyik hálózsákjuknál úgy fogjuk érezni magunkat, akárcsak otthon a takaró alatt. Nincs másik cég, aki hasonló kényelmet tudna kínálni.

 

További információ a márkáról

A Nirvana Pillow párna tartós, nyílt pórusú PUR anyagból készült, mely remek támasz a fejünk alá. Tartóssága révén használhatjuk üléshez is és nem csak a kényelem miatt, hanem mert megvéd a felfázástól is.  Nagyon kis méretre összecsomagolható.  
A Nirvana párna fő előnyei:
borítás: 50D stretch 100% polyester / 75D polyester
töltet: Open cell PU foam chips
súly: 200 g
önfelfújódó
multifunkciós párna
méret: 40 × 30 × 19 cm
csomagméret: 30 × 10 cm

Paraméterek

Márka Outwell
Matrac típusa
1. Túra -vékonyabb, kisebb, könnyebb, gyalogos túrákra 2. Kemping - magasabb komfort, nehezebb, nagyobb csomagméret 3. Ultrakönnyű - alacsony súly, alacsonyabb hőkomfort 4. Strand - ideális edzéshez, vízhez 5. Expedíciós - a méret, súly és teljesítmény arányait tekintve a legjobb. Extrémkicsi csomagméret, könnyű, rendkívül jól ellenáll a fizikai behatásokkal szemben és remek hőkomfortot biztosít.
túra
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
192 g
Csomagméret
30 × 10 cm
Szabás
Alapvetően két hálózsák típust különböztetünk meg - szögletes és múmia formájú. 1. Szögletes (takaró, kemping) - egyszerűbb hálózsák kevésbbé szélsőséges körülményekre. Takaróvá nyitható. 2. Múmia - formájának köszönhetően csökkenti a meleg kiszökésének lehetőségét. A kapucni többnyire egy zsinór segítségével összehúzható. Könnyebb és kisebb méretre összecsomagolható. Múmia forma altípusai: a) Ovális, szélesebb forma - kényelmes erősebb testalkatúaknak is vagy azoknak akik nem szeretik a szűk helyeket. b) Test anatómiáját követő forma - legkönnyebb és legjobb hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen a test formáját követi, "szarkofág" hálózsákként is emlegetik.
egyéb
Méretek
40 x 30 x 12 cm
Szigetelő töltet típusa
A meleget biztosító anyag, három alapfajtája: Természetes anyag: toll Szintetikus anyag: üreges szálú és mikroszálas
töltet nélkül
Hossz
30 cm
Szélesség
40 cm
Vastagság
12 cm
Párna típusa
Önfelfújódó
Anyag
Hab / 100% polyester
Öko tanúsítványok
PFC-free
Szín
szürke
Uralkodó szín
Szürke
Garancia 24 hónap
Termékkód 76006818
EAN kódszám: 5709388060730