Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Trimm Balance 195 cm

Hálózsák

Ingyenes kiszállítás Hálózsák Trimm Balance 195 cm

Kényelmes Trimm Balance hálózsák –8°C komforthőmérséklettel. Kiemelkedik alacsony súlyával és remek hőszigetelő tulajdonságával.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
26 210 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A plzeni Trimm márka már 2000 óta kínál remek ár-érték arányú termékeket az outdoor ruházatok és felszerelések piacán. Kínálatukban találunk sátrakat, hálózsákokat, matracokat, hátizsákokat és táskákat. Minden gondosan összhangban a legújabb trendekkel, a legújabb technológiák és anyagok használatával, mely mind egy célt szolgál a kényelmet és a használhatóságot.

A "trim" szó a vitorlázásból ered - a vitorla trimmelése más szóval beállítása révén maximális hatékonysággal tudunk továbbhajózni.

 

További információ a márkáról

A rendkívül minőségi töltetének és hétszeres Thermolite Quallo üreges szálának köszönhetően ez a hálózsák alkalmas egészéves használatra. Előnye, hogy a nyak körül összehúzható. Két méretben kapható:

A hálózsák fő előnyei:

 

Paraméterek

Márka Trimm
Termékcsalád Balance
Cipzár

Bal oldali cipzár a jobbkezeseknek, a jobb a balkezeseknek ajánlott, de természetesen ellenkező esetben is teljesen kényelmes a használatuk. Amennyiben két hálózsákot össze szeretnénk kapcsolni, szükségünk lesz egy baloldali (L jelölésű - left - bal) és egy jobboldali (R jelölésű - right - jobb) cipzáras változatra.

Bal / Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
1,55 kg
Csomagméret
18 x 34 cm
Komfort hőmérséklet
Az a hőmérséklet, amelynél egy nő vagy gyermek nem érzi a hideget nyugodt helyzetben. Az EN 13537 európai szabvány szerint a hőmérsékletet egy átlag nőre számítják (25 éves kor, súly 60 kg, magasság 1,60 m, testfelülete 1,62 m2).
-2 °C
Limit hőmérséklet
Ez a legalacsonyabb hőmérséklet, amelynél egy átlagos ember (életkor 25 év, súly 70 kg, magassága 1,73 m) nem érzi magát hidegben a hálózsákjában (az EN 13537 európai szabvány szerint).
-8 °C
Extrém hőmérséklet
Teplota, při jejímž překročení hrozí standardní ženě (stáří 25 roků, hmotnost 60 kg, výška 1,60 m, tělesný povrch 1,62 m2) poškození organismu (od nachlazení po vážnější následky).
-25 °C
Szabás
Alapvetően két hálózsák típust különböztetünk meg - szögletes és múmia formájú. 1. Szögletes (takaró, kemping) - egyszerűbb hálózsák kevésbbé szélsőséges körülményekre. Takaróvá nyitható. 2. Múmia - formájának köszönhetően csökkenti a meleg kiszökésének lehetőségét. A kapucni többnyire egy zsinór segítségével összehúzható. Könnyebb és kisebb méretre összecsomagolható. Múmia forma altípusai: a) Ovális, szélesebb forma - kényelmes erősebb testalkatúaknak is vagy azoknak akik nem szeretik a szűk helyeket. b) Test anatómiáját követő forma - legkönnyebb és legjobb hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen a test formáját követi, "szarkofág" hálózsákként is emlegetik.
múmia
Szigetelő töltet típusa
A meleget biztosító anyag, három alapfajtája: Természetes anyag: toll Szintetikus anyag: üreges szálú és mikroszálas
üreges szálú
Testmagasság
195 cm
Hálózsák hossza
Jako dostatečná délka se uvádí o 10-15 cm více, než je výška postavy. Nejlepší je vyzkoušet. Lehněte si do spacáku na záda. Zapněte se. Posaďte se. Kapuce spacáku vám nesmí spadnout z hlavy, ale zároveň nesmí spacák nadměrně pnout. Příliš velký spacák je zbytečně těžší, musí se vyhřívat "mrtvý prostor" v nohách, ale zase do něj můžete zalézt hlouběji a být celí přikrytí. Malým spacákem se buď nepřikryjete celí, nebo nedostatek prostoru přinutí stlačovat izolační materiál, vytlačí se vázaný vzduch, výsledek - méně hřeje, navíc nepříjemně tlačí.
230 cm
Szín
piros / k é k / kék/sárga / zöld / sárga/kék
Uralkodó szín
Piros / Kék / Zöld / Sárga
Gyártó színmegnevezése kiwi green / dark grey / lemon/lagoon / Red / Dark red / Sea Blue / Mid. Blue
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám:

Hasonló termékek

(8.48 %) 26 210 Ft

Összehasonlítom

(7.85 %) 28 220 Ft

Összehasonlítom

31 360 Ft (10.01 %) 28 220 Ft

Összehasonlítom

(7.83 %) 22 180 Ft

Összehasonlítom

Hálózsák

36 780 Ft (44.97 %) 20 240 Ft

Összehasonlítom

43 520 Ft (23.41 %) 33 330 Ft

Összehasonlítom

43 520 Ft (23.41 %) 33 330 Ft

Összehasonlítom

43 520 Ft (23.41 %) 33 330 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel