Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Trimm Divan

Hálózsák

Ingyenes kiszállítás Hálózsák Trimm Divan zöld
A Trimm Divan hálózsák egészen egyedi szerkezettel rendelkezik. Extra szélességének köszönhetően biztos, hogy mindenki imádni fogja, aki egy szereti a kényelmet és a szabad teret.
Kiárusítva
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A plzeni Trimm márka már 2000 óta kínál remek ár-érték arányú termékeket az outdoor ruházatok és felszerelések piacán. Kínálatukban találunk sátrakat, hálózsákokat, matracokat, hátizsákokat és táskákat. Minden gondosan összhangban a legújabb trendekkel, a legújabb technológiák és anyagok használatával, mely mind egy célt szolgál a kényelmet és a használhatóságot.

A "trim" szó a vitorlázásból ered - a vitorla trimmelése más szóval beállítása révén maximális hatékonysággal tudunk továbbhajózni.

 

További információ a márkáról

Trimm Divan hálózsák kivételes szélességgel és speciális konstrukcióval, ami meglepően komfortos. Nem korlátoz a mozgásban alvás és pihenés alatt. A hálózsák fekvőhely alátétként is szolgálhat. Attraktív megjelenését és puhaságát a külső PES diamond ripstop anyag teszi lehetővé. Bónusz, hogy ha két azonos, egymással ellentétes cipzárral ellátott hálózsákkal rendelkezel, akkor azokat össze tudod csatolni.

A Trimm Divan hálózsák fő előnyei:

 

Paraméterek

Márka Trimm
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
2,1 kg
Csomagméret
25 x 42 / 30 cm
Komfort hőmérséklet
Az a hőmérséklet, amelynél egy nő vagy gyermek nem érzi a hideget nyugodt helyzetben. Az EN 13537 európai szabvány szerint a hőmérsékletet egy átlag nőre számítják (25 éves kor, súly 60 kg, magasság 1,60 m, testfelülete 1,62 m2).
3 °C
Limit hőmérséklet
Ez a legalacsonyabb hőmérséklet, amelynél egy átlagos ember (életkor 25 év, súly 70 kg, magassága 1,73 m) nem érzi magát hidegben a hálózsákjában (az EN 13537 európai szabvány szerint).
-9 °C
Extrém hőmérséklet
Teplota, při jejímž překročení hrozí standardní ženě (stáří 25 roků, hmotnost 60 kg, výška 1,60 m, tělesný povrch 1,62 m2) poškození organismu (od nachlazení po vážnější následky).
-28 °C
Szabás
Alapvetően két hálózsák típust különböztetünk meg - szögletes és múmia formájú. 1. Szögletes (takaró, kemping) - egyszerűbb hálózsák kevésbbé szélsőséges körülményekre. Takaróvá nyitható. 2. Múmia - formájának köszönhetően csökkenti a meleg kiszökésének lehetőségét. A kapucni többnyire egy zsinór segítségével összehúzható. Könnyebb és kisebb méretre összecsomagolható. Múmia forma altípusai: a) Ovális, szélesebb forma - kényelmes erősebb testalkatúaknak is vagy azoknak akik nem szeretik a szűk helyeket. b) Test anatómiáját követő forma - legkönnyebb és legjobb hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen a test formáját követi, "szarkofág" hálózsákként is emlegetik.
szögletes (takaró)
Szigetelő töltet típusa
A meleget biztosító anyag, három alapfajtája: Természetes anyag: toll Szintetikus anyag: üreges szálú és mikroszálas
üreges szálú
Összekapcsolható
Igen
Javítókészelet
Nem
Uralkodó szín
Piros / Kék / Zöld
Garancia 24 hónap

Hasonló termékek

Három évszakos hálózsák

34 833 Ft (23.21 %) 26 750 Ft

Összehasonlítom

Három évszakos hálózsák

28 167 Ft (15.01 %) 23 940 Ft

Összehasonlítom

(4.83 %) 31 710 Ft

Összehasonlítom

23 317 Ft (21.82 %) 18 230 Ft

Összehasonlítom

21 480 Ft (17.18 %) 17 790 Ft

Összehasonlítom

(7.59 %) 17 540 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel