Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Trimm Tramp 185 cm

Hálózsák

Ingyenes kiszállítás Hálózsák Trimm Tramp 185 cm barna camouflage
A Trimm rendkívül kényelmes Tramp XXL szögletes hálózsákját mindenki szereti, aki szereti a kényelmet. 
Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
34 850 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A plzeni Trimm márka már 2000 óta kínál remek ár-érték arányú termékeket az outdoor ruházatok és felszerelések piacán. Kínálatukban találunk sátrakat, hálózsákokat, matracokat, hátizsákokat és táskákat. Minden gondosan összhangban a legújabb trendekkel, a legújabb technológiák és anyagok használatával, mely mind egy célt szolgál a kényelmet és a használhatóságot.

A "trim" szó a vitorlázásból ered - a vitorla trimmelése más szóval beállítása révén maximális hatékonysággal tudunk továbbhajózni.

 

További információ a márkáról

Takaró szerkezete lehetővé teszi a hálózsák használatát családi kirándulásokon, de akár takaróként a hétvégi házba vagy autóba. Hollow-fibre 1-ből készült anyaga, ami spirálisan csavart poliészter üreges szál, 1 csatornával. A levegő bentmarad ebben a csatornában, így remek szigetelőképesség jellemzi. Az ún. Loft anyagnak köszönhetően rugalmas szerkezetű és specifikus elrendeződésű, így miután kiszedjük a tároló zsákjából könnyen kitöltődnek a hálózsák cellái és visszanyeri eredeti alakját. A felület szálai szilikonréteggel vannak bevonva, ami maximális hatást és élettartamot jelöl, mivel rögzíti a szálak helyzetét és csökkenti a súrlódást. Üreges szálai tökéletesen szigetelnek nagy páratartalomnál is, nem szívják azt fel, gyorsan száradnak és antiallergének. Könnyen kezelhető, klasszikus módon mosható és szárítható.

A Trimm Tramp hálózsák fő előnyei: 

  • táborozáshoz, víkendházhoz
  • EN 13537 CERTIFICATE
  • mint természetes üreges szál remekül szigetel
  • meglepő térfogat
  • rendkívül komfortos
 

Paraméterek

Márka Trimm
Cipzár

Bal oldali cipzár a jobbkezeseknek, a jobb a balkezeseknek ajánlott, de természetesen ellenkező esetben is teljesen kényelmes a használatuk. Amennyiben két hálózsákot össze szeretnénk kapcsolni, szükségünk lesz egy baloldali (L jelölésű - left - bal) és egy jobboldali (R jelölésű - right - jobb) cipzáras változatra.

Bal
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
2,15 kg
Csomagméret
24 x 48 cm
Komfort hőmérséklet
Az a hőmérséklet, amelynél egy nő vagy gyermek nem érzi a hideget nyugodt helyzetben. Az EN 13537 európai szabvány szerint a hőmérsékletet egy átlag nőre számítják (25 éves kor, súly 60 kg, magasság 1,60 m, testfelülete 1,62 m2).
4 °C
Limit hőmérséklet
Ez a legalacsonyabb hőmérséklet, amelynél egy átlagos ember (életkor 25 év, súly 70 kg, magassága 1,73 m) nem érzi magát hidegben a hálózsákjában (az EN 13537 európai szabvány szerint).
-2 °C
Extrém hőmérséklet
Teplota, při jejímž překročení hrozí standardní ženě (stáří 25 roků, hmotnost 60 kg, výška 1,60 m, tělesný povrch 1,62 m2) poškození organismu (od nachlazení po vážnější následky).
-18 °C
Szabás
Alapvetően két hálózsák típust különböztetünk meg - szögletes és múmia formájú. 1. Szögletes (takaró, kemping) - egyszerűbb hálózsák kevésbbé szélsőséges körülményekre. Takaróvá nyitható. 2. Múmia - formájának köszönhetően csökkenti a meleg kiszökésének lehetőségét. A kapucni többnyire egy zsinór segítségével összehúzható. Könnyebb és kisebb méretre összecsomagolható. Múmia forma altípusai: a) Ovális, szélesebb forma - kényelmes erősebb testalkatúaknak is vagy azoknak akik nem szeretik a szűk helyeket. b) Test anatómiáját követő forma - legkönnyebb és legjobb hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen a test formáját követi, "szarkofág" hálózsákként is emlegetik.
szögletes (takaró)
Szigetelő töltet típusa
A meleget biztosító anyag, három alapfajtája: Természetes anyag: toll Szintetikus anyag: üreges szálú és mikroszálas
üreges szálú
Testmagasság
185 cm
Szín
barna / k é k / zöld
Uralkodó szín
Barna / Kék / Zöld
Gyártó színmegnevezése camouflage
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám:

Hasonló termékek

(9.23 %) 36 290 Ft

Összehasonlítom

(4.83 %) 31 710 Ft

Összehasonlítom

54 833 Ft (23.2 %) 42 110 Ft

Összehasonlítom

Három évszakos hálózsák

34 833 Ft (23.21 %) 26 750 Ft

Összehasonlítom

Három évszakos hálózsák

28 167 Ft (15.01 %) 23 940 Ft

Összehasonlítom

23 317 Ft (21.82 %) 18 230 Ft

Összehasonlítom

21 480 Ft (17.18 %) 17 790 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel