Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Trimm Impact 185 cm

Hálózsák

Hálózsákot keres a nyári kerékpáros vagy gyalogos túráihoz? Akkor Önnek a Trimm márka Impact modellje lesz a megfelelő választás, ugyanis rendkívül könnyű és kis csomagméretű is egyben.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
Eredeti ár 25 120 Ft
A termék piaci bevezető árából számított kedvezmény
23 040 Ft
  • A nem megfelelő ajándékokat egészen január 15-ig vissza lehet cserélni.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A plzeni Trimm márka már 2000 óta kínál remek ár-érték arányú termékeket az outdoor ruházatok és felszerelések piacán. Kínálatukban találunk sátrakat, hálózsákokat, matracokat, hátizsákokat és táskákat. Minden gondosan összhangban a legújabb trendekkel, a legújabb technológiák és anyagok használatával, mely mind egy célt szolgál a kényelmet és a használhatóságot.

A "trim" szó a vitorlázásból ered - a vitorla trimmelése más szóval beállítása révén maximális hatékonysággal tudunk továbbhajózni.

 

További információ a márkáról

Trimm Impact hálózsák alkalmas kerékpáros, vízi vagy nyári gyalogos túrákra is. Kiváló minőségű mikroszálas Thermolite Quallo tölteléket tartalmaz, amely 7 üreges szálakat tartalmaz, ezzel biztosítva a magas hőkomfortot és puhaságot. Párás környezetben is sokáig megőrzi szigetelő képességét. Háromszor gyorsabban szárad, mint a toll hálózsákok, hipoallergén, mosógépben mosható és szárítógépben szárítható.

A Trimm Impact hálózsák fő előnyei:

  • az EN 13537 szabvány szerint tesztelték
  • kiváló minőségű mikroszálas töltelék
  • párás környezetben is sokáig megőrzi szigetelő képességét
  • antibakteriális, mosógépben mosható és szárítógépben szárítható
  • minimális helyet foglal el
  • alkalmas nyári utazásokhoz

 

 

Paraméterek

Márka Trimm
Termékcsalád Impact
Cipzár

Bal oldali cipzár a jobbkezeseknek, a jobb a balkezeseknek ajánlott, de természetesen ellenkező esetben is teljesen kényelmes a használatuk. Amennyiben két hálózsákot össze szeretnénk kapcsolni, szükségünk lesz egy baloldali (L jelölésű - left - bal) és egy jobboldali (R jelölésű - right - jobb) cipzáras változatra.

Bal / Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
950 g
Belső anyag
Poliészter Pongee
Külső anyag
Loft Nylon DWR
Szigetelő töltet
Thermolite Quallo
Csomagméret
15 x 25 cm
Komfort hőmérséklet
Az a hőmérséklet, amelynél egy nő vagy gyermek nem érzi a hideget nyugodt helyzetben. Az EN 13537 európai szabvány szerint a hőmérsékletet egy átlag nőre számítják (25 éves kor, súly 60 kg, magasság 1,60 m, testfelülete 1,62 m2).
9 °C
Limit hőmérséklet
Ez a legalacsonyabb hőmérséklet, amelynél egy átlagos ember (életkor 25 év, súly 70 kg, magassága 1,73 m) nem érzi magát hidegben a hálózsákjában (az EN 13537 európai szabvány szerint).
4 °C
Extrém hőmérséklet
Teplota, při jejímž překročení hrozí standardní ženě (stáří 25 roků, hmotnost 60 kg, výška 1,60 m, tělesný povrch 1,62 m2) poškození organismu (od nachlazení po vážnější následky).
-10 °C
Szabás
Alapvetően két hálózsák típust különböztetünk meg - szögletes és múmia formájú. 1. Szögletes (takaró, kemping) - egyszerűbb hálózsák kevésbbé szélsőséges körülményekre. Takaróvá nyitható. 2. Múmia - formájának köszönhetően csökkenti a meleg kiszökésének lehetőségét. A kapucni többnyire egy zsinór segítségével összehúzható. Könnyebb és kisebb méretre összecsomagolható. Múmia forma altípusai: a) Ovális, szélesebb forma - kényelmes erősebb testalkatúaknak is vagy azoknak akik nem szeretik a szűk helyeket. b) Test anatómiáját követő forma - legkönnyebb és legjobb hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen a test formáját követi, "szarkofág" hálózsákként is emlegetik.
múmia
Szigetelő töltet típusa
A meleget biztosító anyag, három alapfajtája: Természetes anyag: toll Szintetikus anyag: üreges szálú és mikroszálas
mikroszálas
Összekapcsolható
Igen
Testmagasság
185 cm
Töltet súlya
100 g/m2
Lábrész szélessége
58 cm
Vállrész szélessége
85 cm
Hálózsák hossza
Jako dostatečná délka se uvádí o 10-15 cm více, než je výška postavy. Nejlepší je vyzkoušet. Lehněte si do spacáku na záda. Zapněte se. Posaďte se. Kapuce spacáku vám nesmí spadnout z hlavy, ale zároveň nesmí spacák nadměrně pnout. Příliš velký spacák je zbytečně těžší, musí se vyhřívat "mrtvý prostor" v nohách, ale zase do něj můžete zalézt hlouběji a být celí přikrytí. Malým spacákem se buď nepřikryjete celí, nebo nedostatek prostoru přinutí stlačovat izolační materiál, vytlačí se vázaný vzduch, výsledek - méně hřeje, navíc nepříjemně tlačí.
220 cm
Szín
piros / zöld
Gyártó színmegnevezése limegreen/grey / red/dk.red
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám:

Hasonló termékek

20 640 Ft (61.34 %) 7 980 Ft -tól

Összehasonlítom

25 120 Ft (8.56 %) 22 970 Ft -tól

Összehasonlítom

26 560 Ft (13.52 %) 22 970 Ft -tól

Összehasonlítom

35 040 Ft (33.85 %) 23 180 Ft

Összehasonlítom

39 840 Ft (42.82 %) 22 780 Ft

Összehasonlítom

35 040 Ft (36.13 %) 22 380 Ft

Összehasonlítom

29 760 Ft (25.6 %) 22 140 Ft

Összehasonlítom

29 490 Ft (25.06 %) 22 100 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel