Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Trimm Travel 185 cm

Hálózsák

A Trimm Travel egy nagyon könnyű szögletes hálózsák, amely könnyű, kis helyen is elfér és remek töltetének köszönhetően széleskörű felhasználásra alkalmas.
Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
21 310 Ft
 • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
 • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
 • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A plzeni Trimm márka már 2000 óta kínál remek ár-érték arányú termékeket az outdoor ruházatok és felszerelések piacán. Kínálatukban találunk sátrakat, hálózsákokat, matracokat, hátizsákokat és táskákat. Minden gondosan összhangban a legújabb trendekkel, a legújabb technológiák és anyagok használatával, mely mind egy célt szolgál a kényelmet és a használhatóságot.

A "trim" szó a vitorlázásból ered - a vitorla trimmelése más szóval beállítása révén maximális hatékonysággal tudunk továbbhajózni.

 

További információ a márkáról

A Trimm Travel egy nagyon könnyű takaró hálózsák, aminek értékelni fogod kompaktságát, könnyű szétkapcsolását és minőségi töltetét. Nagyon jó szigetelő tulajdonsággal bír. Lehetőség van egy másik hálózsákkal való összekapcsolásra. Az ún. Loft anyagnak köszönhetően rugalmas szerkezetű és specifikus elrendeződésű, így miután kiszedjük a tároló zsákjából könnyen kitöltődnek a hálózsák cellái és visszanyeri eredeti alakját. A felület szálai szilikonréteggel vannak bevonva, ami maximális hatást és élettartamot jelöl, mivel rögzíti a szálak helyzetét és csökkenti a súrlódást. Üreges szálai tökéletesen szigetelnek nagy páratartalomnál is, nem szívják azt fel, gyorsan száradnak és antiallergének. A hálózsák könnyen karbantartható, klasszikusan mosható és szárítható.

A Trimm Travel hálózsák fő előnyei:

 • könnyű súly
 • EN 13537 szabvány szerinti tanúsítvány
 • kompakt
 • egyszerűen szétkapcsolás
 • remek hőszigetelés
 • nem abszorbens
 • egyszerű karbantartás
 • lehetőség van egy másik hálózsákkal való összekapcsolásra

 

Paraméterek

Márka Trimm
Cipzár

Bal oldali cipzár a jobbkezeseknek, a jobb a balkezeseknek ajánlott, de természetesen ellenkező esetben is teljesen kényelmes a használatuk. Amennyiben két hálózsákot össze szeretnénk kapcsolni, szükségünk lesz egy baloldali (L jelölésű - left - bal) és egy jobboldali (R jelölésű - right - jobb) cipzáras változatra.

Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
1,42 kg
Csomagméret
25 x 42 x 30 cm
Komfort hőmérséklet
Az a hőmérséklet, amelynél egy nő vagy gyermek nem érzi a hideget nyugodt helyzetben. Az EN 13537 európai szabvány szerint a hőmérsékletet egy átlag nőre számítják (25 éves kor, súly 60 kg, magasság 1,60 m, testfelülete 1,62 m2).
6 °C
Limit hőmérséklet
Ez a legalacsonyabb hőmérséklet, amelynél egy átlagos ember (életkor 25 év, súly 70 kg, magassága 1,73 m) nem érzi magát hidegben a hálózsákjában (az EN 13537 európai szabvány szerint).
1 °C
Extrém hőmérséklet
Teplota, při jejímž překročení hrozí standardní ženě (stáří 25 roků, hmotnost 60 kg, výška 1,60 m, tělesný povrch 1,62 m2) poškození organismu (od nachlazení po vážnější následky).
-14 °C
Szabás
Alapvetően két hálózsák típust különböztetünk meg - szögletes és múmia formájú. 1. Szögletes (takaró, kemping) - egyszerűbb hálózsák kevésbbé szélsőséges körülményekre. Takaróvá nyitható. 2. Múmia - formájának köszönhetően csökkenti a meleg kiszökésének lehetőségét. A kapucni többnyire egy zsinór segítségével összehúzható. Könnyebb és kisebb méretre összecsomagolható. Múmia forma altípusai: a) Ovális, szélesebb forma - kényelmes erősebb testalkatúaknak is vagy azoknak akik nem szeretik a szűk helyeket. b) Test anatómiáját követő forma - legkönnyebb és legjobb hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen a test formáját követi, "szarkofág" hálózsákként is emlegetik.
szögletes (takaró)
Szigetelő töltet típusa
A meleget biztosító anyag, három alapfajtája: Természetes anyag: toll Szintetikus anyag: üreges szálú és mikroszálas
üreges szálú
Testmagasság
185 cm
Lábrész szélessége
80 cm
Vállrész szélessége
80 cm
Hálózsák hossza
Jako dostatečná délka se uvádí o 10-15 cm více, než je výška postavy. Nejlepší je vyzkoušet. Lehněte si do spacáku na záda. Zapněte se. Posaďte se. Kapuce spacáku vám nesmí spadnout z hlavy, ale zároveň nesmí spacák nadměrně pnout. Příliš velký spacák je zbytečně těžší, musí se vyhřívat "mrtvý prostor" v nohách, ale zase do něj můžete zalézt hlouběji a být celí přikrytí. Malým spacákem se buď nepřikryjete celí, nebo nedostatek prostoru přinutí stlačovat izolační materiál, vytlačí se vázaný vzduch, výsledek - méně hřeje, navíc nepříjemně tlačí.
200 cm
Szín
terepmintás / k é k / zöld
Uralkodó szín
Barna / Kék / Zöld
Gyártó színmegnevezése camouflage / Olive
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám:

Hasonló termékek

21 310 Ft

Összehasonlítom

Hálózsák

(6.43 %) 22 130 Ft

Összehasonlítom

Hálózsák

19 500 Ft

Összehasonlítom

28 480 Ft (15.2 %) 24 150 Ft

Összehasonlítom

29 830 Ft (11.06 %) 26 530 Ft

Összehasonlítom

34 833 Ft (23.21 %) 26 750 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel