Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Trimm Travel 185 cm

Szögletes hálózsák

A Trimm Travel egy nagyon könnyű szögletes hálózsák, amely könnyű, kis helyen is elfér és remek töltetének köszönhetően széleskörű felhasználásra alkalmas.
Válassza ki a termék típusát
Utolsó darab Mikor kapom meg a terméket?
Eredeti ár 23 680 Ft
A kedvezmény a bevezetése előtti 30 nap legalacsonyabb árából lett számolva
22 500 Ft
 • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
 • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
 • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A plzeni Trimm márka már 2000 óta kínál remek ár-érték arányú termékeket az outdoor ruházatok és felszerelések piacán. Kínálatukban találunk sátrakat, hálózsákokat, matracokat, hátizsákokat és táskákat. Minden gondosan összhangban a legújabb trendekkel, a legújabb technológiák és anyagok használatával, mely mind egy célt szolgál a kényelmet és a használhatóságot.

A "trim" szó a vitorlázásból ered - a vitorla trimmelése más szóval beállítása révén maximális hatékonysággal tudunk továbbhajózni.

 

További információ a márkáról

A Trimm Travel egy nagyon könnyű takaró hálózsák, aminek értékelni fogod kompaktságát, könnyű szétkapcsolását és minőségi töltetét. Nagyon jó szigetelő tulajdonsággal bír. Lehetőség van egy másik hálózsákkal való összekapcsolásra. Az ún. Loft anyagnak köszönhetően rugalmas szerkezetű és specifikus elrendeződésű, így miután kiszedjük a tároló zsákjából könnyen kitöltődnek a hálózsák cellái és visszanyeri eredeti alakját. A felület szálai szilikonréteggel vannak bevonva, ami maximális hatást és élettartamot jelöl, mivel rögzíti a szálak helyzetét és csökkenti a súrlódást. Üreges szálai tökéletesen szigetelnek nagy páratartalomnál is, nem szívják azt fel, gyorsan száradnak és antiallergének. A hálózsák könnyen karbantartható, klasszikusan mosható és szárítható.

A Trimm Travel hálózsák fő előnyei:

 • könnyű súly
 • EN 13537 szabvány szerinti tanúsítvány
 • kompakt
 • egyszerűen szétkapcsolás
 • remek hőszigetelés
 • nem abszorbens
 • egyszerű karbantartás
 • lehetőség van egy másik hálózsákkal való összekapcsolásra

 

Paraméterek

Márka Trimm
Cipzár

A hálózsákok leggyakrabban oldalsó cipzárral (L/R), közepes cipzárral, ferde cipzárral vagy "L" cipzárral rendelkeznek a szögletes hálózsákokban. A túra hálózsákokban a cipzár a hideg behatolás elleni védelem része (léga). Ha a hálózsákokat szeretné összekapcsolni, akkor egy bal oldali átmenő cipzárral (L) és egy jobb oldalival (R) ellátott hálózsákra lesz szüksége.

Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Súly
1,42 kg
Csomagméret
25 x 42 x 30 cm
Komfort hőmérséklet

Alsó hőmérsékleti határérték, amelynél a hálózsák használója nyugodt testhelyzetben, pl. hanyatt fekve, hőháztartási egyensúlyban van, és nem érez hideget. Ez az a legalacsonyabb hőmérséklet, amelyen a legtöbb felhasználó ideális körülmények között komfortosan érzi magát. A megadott hőmérsékleti értékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak tájékoztató jellegűek, és a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

6 °C
Limit hőmérséklet

Az az alsó határérték, amelynél a helyi körülményekhez alkalmazkodó hálózsák használója, aki magzatpózban fekve képes úgy aludni, hogy nem ébreszti fel a hideg. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), valamint a hidegérzet is egyénfüggő (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb.) A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges eltérését, ezért csak iránymutatásnak tekinthetők, amely a gyakorlati használathoz személyes alkalmazkodást igényel.

1 °C
Extrém hőmérséklet

Alsó elméleti hőmérséklet határérték, amely meghaladja a kihűlés okozta egészségkárosodást vagy szélsőséges esetben fennáll a halál veszélye. A hálózsák szigetelése a használati körülményektől függően változik (szél, a felhasználó testhelyzete és ruházata, az alátét szigetelése, a hálózsákban lévő esetleges nedvesség stb.), és a hidegérzet is egyéni (az akklimatizáció hatása, testi és lelki állapot, táplálkozás stb). A hőmérsékleti határértékek nem veszik figyelembe a használati körülmények és az egyéni reakciók minden lehetséges variációját, ezért csak iránymutatónak tekinthetők, amelyek a gyakorlati használathoz egyéni alkalmazkodást igényelnek.

-14 °C
Szabás

A takaró hálózsákokat inkább alacsony igénybevételű tevékenységekhez tervezték azok számára, akik szeretik a teret maguk körül, mivel könnyen lecipzározható takaróvá alakíthatók. A túrázó hálózsákoknál leggyakrabban az ún. múmia formát használják, amely sokkal jobban követi a test vonalát, így a szigetelő töltet hatékonyabban működik, és csökkenti a hálózsák becsomagolt térfogatát és súlyát.

szögletes (takaró)
Szigetelő töltet típusa

A szintetikus töltelékek üreges szálak vagy mikroszálak formájában hasonló elven működnek, és igyekeznek minél több levegőt megtartani a szerkezetükben, így jobban szigetelnek. Sokoldalúságuk és alacsonyabb áruk a fő előnyük. A természetes pehelytöltelék az eddigi leghatékonyabb hőszigetelő, amely alacsonyabb súlyt és jobb összenyomhatóságot kínál, magasabb beszerzési ár rovására. További információ a  Hogyan válasszunk hálózsákot? cikkben

üreges szálú
Hálózsák bélése
bavlna/polyester
Testmagasság
185 cm
Lábrész szélessége
80 cm
Vállrész szélessége
80 cm
Hálózsák hossza

A hálózsákok többféle hosszban kaphatók, és fontos, hogy idejekorán kiderítsük, hogy a nevében megadott méret a hálózsák hosszát vagy az ajánlott testmagasságot jelenti. A magasságunknál 20-30 cm-rel hosszabb hálózsákot érdemes választani. A legjobb módja a tesztelésnek, ha hanyatt fekszünk a hálózsákban, és felhúzzuk a cipzárt. Amikor felülünk, a hálózsák kapucnija nem eshet le a fejünkről, ugyanakkor nem szabad, hogy feszüljön.

200 cm
Szín
zöld
Gyártó színmegnevezése Olive
Garancia 24 hónap
Termékkód 00001287
EAN kódszám:

Hasonló termékek

Szögletes hálózsák Pinguin Safari

27 630 Ft (16.87 %) 22 970 Ft -tól

Összehasonlítom

Szögletes hálózsák Hannah Ranger 200

31 190 Ft (25.01 %) 23 390 Ft -tól

Összehasonlítom

27 882 Ft (14.93 %) 23 720 Ft

Összehasonlítom

Szögletes hálózsák Pinguin Travel

24 860 Ft (15.41 %) 21 030 Ft -tól

Összehasonlítom

30 850 Ft (21.04 %) 24 360 Ft

Összehasonlítom

Szögletes hálózsák Vango Kanto XL Quad

33 440 Ft (39.68 %) 20 170 Ft

Összehasonlítom

31 000 Ft (40.71 %) 18 380 Ft

Összehasonlítom

22 940 Ft (24.98 %) 17 210 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel