Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🎁 Karácsonyi ajándékok - tippek a túrázás szerelmeseinek, utazás és táborozás. Megnézem

Jet Boil MiniMo®

Gázfőző

Kedvezmény: -18 % A 4camping ajánlja! Akció Ingyenes kiszállítás Gázfőző Jet Boil MiniMo®

Minimo túrafőző egy megbízható, kompakt, könnyen összeszerelhető innovatív szerkezet a Jet Boil cégtől. Az új szabályozónak köszönhetően nagyobb magasságokban is gond nélkül főzhetünk vele.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Szállítási időpontok
Eredeti ár 76 255 Ft 62 830 Ft
Kedvezmény: 13 425 Ft -18 %

Paraméterek

Az amerikai Jet Boil céget 2001-ben alapította két utazó, mégpedig Dwight Aspinwall és Perry Dowst. Kempingfőzőkre és a hozzájuk tartozó kiegészítőkre specializálódtak illetve általába véve a főzéssel és étkezéssel kapcsolatos felszerelésekre, amit a legextrémebb körülmények között is lehet használni.  Éppen az ekkor elérhető főzők esetlensége és bonyolultsága késztette őket arra, hogy kifejlesszenek egy olyan főzőt ami a legnehezebb körülmények között is veszi az akadályokat és probléma nélkül működik. Felváltva fejleszettek laboratóriumi körülmények közt és a túrák során is, így tapasztalataikat is fel tudták használni a fejlesztések során. Míg végül 2003-ban létre hozták a Personal Cooking System-et, ami egy jól kidpglozott  főzőrendszer a szabadalmaztatott FluxRinggel (hőcserélő) és a kempingfőzővel ami maximálisan kihasználja a fűtőanyag hőteljesítményét, minimális hőveszteség mellett, beépített tartállyal és szigetelő borítással.

A rendszer számos bővítési lehetőséget hordoz magában, mint pl. a kávészűrő amivel a főzőt pár másodperc alatt átalakíthatjuk francia presszóvá.

 

 

További információ a márkáról

Gyártó Jet Boil
Piezo Igen
Súly 415 g
Méretek 12,7 x 15,2 cm
1 liter főzési ideje 270 s
Szín fekete/szürke / piros/narancssárga / barna / szürke
Uralkodó szín Fekete / Fehér / Barna / Kék / Narancssárga / Zöld
Gyártó színmegnevezése adventure / real tree / sunset
Garancia 24 hónap