Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Pinguin Nimbus 3

Családi sátor

Kedvezmény: -22 % Ingyenes kiszállítás

A Nimbus 3 egy stabil és erős családi sátor a Pinguin cseh gyártótól. Tágas tereinek köszönhetően kényelmes nyaralást biztosít a gyerekekkel akár rossz idő esetén is.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
Eredeti ár 203 125 Ft
A kedvezmény a bevezetése előtti 30 nap legalacsonyabb árából lett számolva
158 860 Ft -tól
Kedvezmény: 44 265 Ft -22 %
 • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
 • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
 • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Pinguin – az egyik legrégebbi cseh outdoor és kempingfelszerelésekkel (sátrak, hálózsákok, hátizsákok és ruházat) foglalkozó gyártó, mely a kelet - csehországi Náchod városában található.

A márka története 1989-ig nyúlik vissza, amikor az első, a márka logójával ellátott termékek megjelentek a cseh piacon. Ekkor még csak hálózsákokat és tollkabátokat kínáltak. Később Csehországban az elsők közt kezdtek el könnyű, kétrétegű túrasátrakat gyártani, hegymászáshoz. Pár évvel később termékkínálatuk jelentősen kibővült és bővül azóta is.

 

További információ a márkáról

A Pinguin Nimbus 3 egy családi sátor amely minden lehetséges kényelmet megad a felhasználói számára. Ez a modell nagyon kedvelt köszönhetően a sokoldalú előterének, ahol nemcsak játszhatnak a gyerekek de tárolóként és konyhaként is használhatjuk. Hatalmas előnye még belmagassága,, így egy átlagos magasságú felnőtt is kényelmesen kiegyenesedhet benne. A külső sátor poliuretán bevonatos poliészterből készült, amely 4000 mm vízoszlop nyomásig vízálló. A sátor varratai hőszigetelt szalaggal vannak leragasztva melyek védelmet nyújtanak a szivárgással szamben is. A talajtakaró poliuretán bevonatú nylonból készült, amely 10000 mm vízoszlop nyomásig vízálló. A külső sátor önállóan is felállítható, így egy egyrétegű tágas menedéket kapunk.

A Pinguin Nimbus 3 sátor előnyei:

 • kupolás
 • stabil és erős
 • egyszerű felépítés
 • rendkívül tágas fedett előtér
 • 2 bejárat
 • leragasztott varratok
 • 3-4 fő részére
 • hálófülke magassága: 185 cm
 • 4 szellőző nyílás beázás elleni védelemmel
 • önmagában is felállítható külső sátor
 • hálófülke nélküli súly: 13,3 kg
 • 4 rudas szerkezet, 5 pontos keresztezéssel
 • rudak: laminált 13 mm
 • 34x sátorcövek

Jellemzők:

 • külső anyaga: poliészter, PU bevonat, 4 000 mm, H2O
 • alj anyaga: nejlon, PU bevonat 10 000 mm H2O

A sátor koncepciója:

Ez a kétrétegű sátor amely egy külső és egy belső sátorból tevődik össze. A belső sátor téglalap alakú, bejárattal a hosszabbik oldalán. A külső sátor nagy előtérrel rendelkezik, amely két bejárattal van ellátva.

A rúd szerkezet a külső sátoron található perforált anyagú alagutakba kerül. A külső sátor és belső sátor (amely a külső sátorhoz van kapcsolva) így egyszerre épül. Ennek a típusnak az előnye, hogy a külső sátrat önmagában is felállíthatjuk, így egy egyrétegű sátoralj nélküli modellt nyerve. A sátor további előnye, hogy rossz időjárás és eső esetén sem jut be nedvesség a hálófülkébe a sátor felállítása közben.

Szellőzés:

A szellőzőnyílás a kupola tetején található. A szellőző nyílások esővédői úgy vannak kialakítva, hogy a szél ne hajtsa be őket. Így vihar esetén is megvédik a sátrat a beázástól.

Sátor felállítása:

A rudakat a külső sátron található bujtatókba csúsztatjuk és a rudak végén található csatornába beletoljuk az acél tüskétket, amelyek a sátoraljon vannak elhelyezve. A belső sátrat a külső sátor belső oldalán elhelyezett akasztóira kapcsoljuk. A felállított sátrat a cövekekkel és zsinórokkal rögzítjük és a műanyag csatok segítségével kifeszítjük azt.

Paraméterek

Márka Pinguin
Súly
14,7 kg
Minimális súly
13,3 kg
Személyek száma
3 fő
Sátor típusa
Mielőtt új sátrat vásárolnánk, döntsük el, hogy milyen típusú tevékenységre fogjuk leggyakrabban használni.
családi
Szerkezet típusa
Kupola - 1 pontban keresztező x rudazat Alagút - nem önhordó, de nagyon tágas, remek súly/belső tér arány, ellenálló a széllel szemben
kupola
Sátorszerkezet anyaga
A sátor rudazata az alábbi anyagokból készülhet: 1. Laminált üvegszálas (fiberglass) 2. Durawrap/Wrapflex 3. Alumínium (különböző keverékei) 4. Dúralumínium (kemény alumínium) 5. Acél 6. Karbon/kevlár
üvegszálas (fiberglass)
Sátoralj víznyomásállósága
Többnyire a vízoszlop mértékével fejezik ki = mennyi víznek áll ellen a sátor alja (talajtakaró), mielött elkezdené felszívni a vizet. Miliméterben határozzák meg. Fontosabb paraméter mint a külső sátor esetében.
10000 mm
Külső sátor víznyomásállósága
Külső sátor = kétrétegű/duplafalú sátor külső rétege Víznyomásállóság = hány mm vízoszlop nyomásnak áll ellen az anyag anélkül, hogy beázna
4000 mm
Külső sátor anyaga
Polyester, PU zátěr 4 000 mm H2O
Sátoralj anyaga
Nylon, PU zátěr 10 000 mm H2O
Sátoralj anyaga
Nylon
Külső sátor anyaga
Polyester
Sátor mérete
440 x 230 cm
Hálófülke mérete
210 x 220 cm
Sátor magassága
200 cm
Hálófülke magassága
185 cm
Előtér magassága
200 cm
Csomagméret
65 x 27 cm
Sátor szerkezete
Egy- és kétrétegű sátrakat különböztetünk meg (utóbbinál jobb a nedvességelvezetés). Kétrétegű sátor - beslő sátor + külső sátor: Belső szerkezet - először a belső sátrat állítjuk fel, majd ezután erre húzzuk rá a külső sátrat Külső szerkezet - először a külső sátrat állítjuk fel, majd ezután bekapcsolhatjuk a belső sátrat Önfelállító szerkezet - másnével eldobható vagy pár másodperces sátor, nagyon gyorsan felállítható Felfújható szerkezet - nincsen rudazat, pumpa szükségeltetik hozzá Indián sátrak (Teepee) - klasszikus
kérétegű sátor külső szerkezettel
Hálófülkék száma
1
Bejáratok száma
2
Alj az előtérben
Igen
Szilikonizálás
Vnější úprava stanu činící materiál nenasákavým - dochází k tzv. efektu lotosového květu, kdy jsou kapky vody odpuzovány od povrchu tropika, rychle odtečou, přičemž s sebou vezmou nečistoty. Dále dochází ke zvýšení pevnosti, pružnosti a odolnosti proti přetržení, zvyšuje se životnost proti UV záření. Nevýhodou je vyšší váha a nízká prodyšnost.
Nem
Legnagyobb előny
Könnyű felépítés
Szín
kék / zöld
Gyártó színmegnevezése modrá / zelená
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám:

Hasonló termékek

316 640 Ft (38.38 %) 195 120 Ft

Összehasonlítom

148 228 Ft (32.6 %) 99 910 Ft

Összehasonlítom

343 200 Ft (11.01 %) 305 430 Ft

Összehasonlítom

186 980 Ft (15.48 %) 158 030 Ft -tól

Összehasonlítom

Családi sátor Coleman Octagon 8

166 650 Ft (3.85 %) 160 230 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel