Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Pinguin Omega 6

Sátor

Ingyenes kiszállítás Sátor Pinguin Omega 6 zöld
A Pinguin Omega 6 modellje két külön hálószoba kényelmét kínálja. Felállíthatjuk azonban csak az egyiket is, így a felszabadult részen tárolhatjuk mondjuk a biciklit.
Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
210 880 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Pinguin – az egyik legrégebbi cseh outdoor és kempingfelszerelésekkel (sátrak, hálózsákok, hátizsákok és ruházat) foglalkozó gyártó, mely a kelet - csehországi Náchod városában található.

A márka története 1989-ig nyúlik vissza, amikor az első, a márka logójával ellátott termékek megjelentek a cseh piacon. Ekkor még csak hálózsákokat és tollkabátokat kínáltak. Később Csehországban az elsők közt kezdtek el könnyű, kétrétegű túrasátrakat gyártani, hegymászáshoz. Pár évvel később termékkínálatuk jelentősen kibővült és bővül azóta is.

 

További információ a márkáról

A Pinguin Omega 6 modellje egy tágas két hálófülkés sátor amely ideális egy családi kempingezésre. Felállítható csak az egyik rész is ezáltal növelve az előteret ahol kényelmesen leülhetünk, társasozhatunk rossz idő esetén, vagy kialakíthatunk egy nagyobb tárolót felszerelésünknek, biciklinek. Ha az egész sátrat teljesen felverjük akkor egy rendkívül strapabíró konstrukciót kapunk amiben viszontagságos körülmények között is megbízhatunk. Forró nyári napsütéskor a sátor mindkét bejáratát napernyőként kifeszíthetjük ezáltal több árnyékot és nagyobb légmozgást is biztosítva.
A Pinguin Omega 6 sátor fő előnyei:
kupolás szerkezet
egyszerű felépítés
nagyon stabil szerkezet
hatalmas férőhely
2 bejárat
az előtér egyik ajtaja plusz tetőként kifeszíthető
kényelmes hálófülke magasság: - 160 cm
2 különálló hálófülke
6 fő részére
4 szellőző nyílás beázás elleni védelemmel
leragasztott varratok
önmagában is felállítható külső sátor
hálófülke nélküli súly: 14,4 kg
5 rudas szerkezet, 5 pontos keresztezéssel
rudak: laminált 9,5/ 11 mm
37x sátorcövek

Paraméterek

Márka Pinguin
Termékcsalád Omega
Súly
17,4 kg
Minimális súly
14,4 kg
Sátor mérete
280 x 590 x 200 cm
Hálófülke mérete
(260 x 140) + (260 x 220) cm
Sátor magassága
200 cm
Hálófülke magassága
160 cm
Előtér magassága
200 cm
Csomagméret
68 x 32 cm
Sátorszerkezet anyaga
A sátor rudazata az alábbi anyagokból készülhet: 1. Laminált üvegszálas (fiberglass) 2. Durawrap/Wrapflex 3. Alumínium (különböző keverékei) 4. Dúralumínium (kemény alumínium) 5. Acél 6. Karbon/kevlár
üvegszálas (fiberglass)
Sátor szerkezete
Egy- és kétrétegű sátrakat különböztetünk meg (utóbbinál jobb a nedvességelvezetés). Kétrétegű sátor - beslő sátor + külső sátor: Belső szerkezet - először a belső sátrat állítjuk fel, majd ezután erre húzzuk rá a külső sátrat Külső szerkezet - először a külső sátrat állítjuk fel, majd ezután bekapcsolhatjuk a belső sátrat Önfelállító szerkezet - másnével eldobható vagy pár másodperces sátor, nagyon gyorsan felállítható Felfújható szerkezet - nincsen rudazat, pumpa szükségeltetik hozzá Indián sátrak (Teepee) - klasszikus
kérétegű sátor külső szerkezettel
Sátoralj víznyomásállósága
Többnyire a vízoszlop mértékével fejezik ki = mennyi víznek áll ellen a sátor alja (talajtakaró), mielött elkezdené felszívni a vizet. Miliméterben határozzák meg. Fontosabb paraméter mint a külső sátor esetében.
10000 mm
Külső sátor víznyomásállósága
Külső sátor = kétrétegű/duplafalú sátor külső rétege Víznyomásállóság = hány mm vízoszlop nyomásnak áll ellen az anyag anélkül, hogy beázna
4000 mm
Hálófülkék száma
2
Személyek száma
6 fő
Bejáratok száma
2
Sátor típusa
Mielőtt új sátrat vásárolnánk, döntsük el, hogy milyen típusú tevékenységre fogjuk leggyakrabban használni.
családi
Alj az előtérben
Igen
Szilikonizálás
Vnější úprava stanu činící materiál nenasákavým - dochází k tzv. efektu lotosového květu, kdy jsou kapky vody odpuzovány od povrchu tropika, rychle odtečou, přičemž s sebou vezmou nečistoty. Dále dochází ke zvýšení pevnosti, pružnosti a odolnosti proti přetržení, zvyšuje se životnost proti UV záření. Nevýhodou je vyšší váha a nízká prodyšnost.
Nem
Szerkezet típusa
Kupola - 1 pontban keresztező x rudazat Alagút - nem önhordó, de nagyon tágas, remek súly/belső tér arány, ellenálló a széllel szemben
kupola / alagút
Sátoralj anyaga
Nylon
Külső sátor anyaga
Polyester
Szín
k é k / zöld
Uralkodó szín
Kék / Zöld
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám: