Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Trimm Comet

Sátor

Ingyenes kiszállítás Trimm Comet sátor bézs
Trimm Comet sátor 2-3 személy számára nyújt kényelmes helyet. Hagyományos szerkezettel rendelkezik ám kivételesen hosszú formája igazán nagy kényelmet biztosít. Az megfelelő méretű elősátorban bőven elférnek a csomagjaink. A sátor előnye alacsony súlya és gyors felállíthatósága.
Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
45 650 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A plzeni Trimm márka már 2000 óta kínál remek ár-érték arányú termékeket az outdoor ruházatok és felszerelések piacán. Kínálatukban találunk sátrakat, hálózsákokat, matracokat, hátizsákokat és táskákat. Minden gondosan összhangban a legújabb trendekkel, a legújabb technológiák és anyagok használatával, mely mind egy célt szolgál a kényelmet és a használhatóságot.

A "trim" szó a vitorlázásból ered - a vitorla trimmelése más szóval beállítása révén maximális hatékonysággal tudunk továbbhajózni.

 

További információ a márkáról

A hagyományos szerkezetű Comet sátor a Trimmtől, két durawrap rúdból áll, ami gyakorlatilag poliészter fóliabevonattal ellátott laminált rudazatot jelent, amely jelentősen növeli az erősségét és rugalmasságát a rudaknak, miközben csökkenti azok kopásának és törésének kockázatát. A Comet sátor nagyon egyszerűen felállítható, a meghosszabbított (220 cm) hálófülke révén kényelmesen elfér benne egy magasabb személy vagy akár több csomag is. A tágas előtér plusz 90 cm-rel növeli a sátor területét.

A külső sátor jó minőségű 100% poliészterből áll, amely remek légáteresztő és mégis remekül ellenálló a beázással szemben (3 000 mm vízoszlopnyomásig). A szellőzésben segít még két egymással szemben elhelyezett szellőzőnyílás is a külső sátor felső részén. A belső sátor minőségi poliészterből áll, mely remekül szellőzik, míg a sátor alját több rétegű polietilén alkotja.

A Trimm Comet sátor fő előnyei:

  • egyszerű szerkezet
  • vízhatlan
  • légáteresztő
  • remek szellőzés
  • kényelem
  • könnyű súly

Paraméterek

Márka Trimm
Súly
3,1 kg
Sátor mérete
(220 x 90) x 150 cm
Hálófülke mérete
150 x 220 cm
Hálófülke magassága
110 cm
Csomagméret
15 x 15x 48 cm
Sátorszerkezet anyaga
A sátor rudazata az alábbi anyagokból készülhet: 1. Laminált üvegszálas (fiberglass) 2. Durawrap/Wrapflex 3. Alumínium (különböző keverékei) 4. Dúralumínium (kemény alumínium) 5. Acél 6. Karbon/kevlár
durawrap/wrapflex
Sátoralj víznyomásállósága
Többnyire a vízoszlop mértékével fejezik ki = mennyi víznek áll ellen a sátor alja (talajtakaró), mielött elkezdené felszívni a vizet. Miliméterben határozzák meg. Fontosabb paraméter mint a külső sátor esetében.
PE 100% vízzáró mm
Külső sátor víznyomásállósága
Külső sátor = kétrétegű/duplafalú sátor külső rétege Víznyomásállóság = hány mm vízoszlop nyomásnak áll ellen az anyag anélkül, hogy beázna
3000 mm
Hálófülkék száma
1
Személyek száma
2 fő
Bejáratok száma
1
Sátor típusa
Mielőtt új sátrat vásárolnánk, döntsük el, hogy milyen típusú tevékenységre fogjuk leggyakrabban használni.
túra
Alj az előtérben
Nem
Szilikonizálás
Vnější úprava stanu činící materiál nenasákavým - dochází k tzv. efektu lotosového květu, kdy jsou kapky vody odpuzovány od povrchu tropika, rychle odtečou, přičemž s sebou vezmou nečistoty. Dále dochází ke zvýšení pevnosti, pružnosti a odolnosti proti přetržení, zvyšuje se životnost proti UV záření. Nevýhodou je vyšší váha a nízká prodyšnost.
Nem
Szerkezet típusa
Kupola - 1 pontban keresztező x rudazat Alagút - nem önhordó, de nagyon tágas, remek súly/belső tér arány, ellenálló a széllel szemben
kupola
Sátoralj anyaga
Polyethylen
Külső sátor anyaga
Polyester
Szín
bézs / zöld
Uralkodó szín
Bézs / Zöld
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám: