Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Trimm Himlite DSL

Ultrakönnyű sátor

Ingyenes kiszállítás
A Trimm HIMLITE-DSL kétszemélyes sátor tökéletes választás bármely évszakban. A maximálisan könnyített sátor, rendkívül ellenálló anyagból készült.
Válassza ki a termék típusát
Utolsó darab Kézbesítési módok, várható időpontok
Eredeti ár 163 200 Ft
A kedvezmény a bevezetése előtti 30 nap legalacsonyabb árából lett számolva
155 040 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A plzeni Trimm márka már 2000 óta kínál remek ár-érték arányú termékeket az outdoor ruházatok és felszerelések piacán. Kínálatukban találunk sátrakat, hálózsákokat, matracokat, hátizsákokat és táskákat. Minden gondosan összhangban a legújabb trendekkel, a legújabb technológiák és anyagok használatával, mely mind egy célt szolgál a kényelmet és a használhatóságot.

A "trim" szó a vitorlázásból ered - a vitorla trimmelése más szóval beállítása révén maximális hatékonysággal tudunk továbbhajózni.

 

További információ a márkáról

A Trimm Hinlite-DSL dúralumínium szerkezetű túrasátor egy eredeti megoldással rendelkezik - mégpedig az ún. sunflower hub, mely segítségével az egész egy karikába kapcsolható - mely remek stabilitást és manipulálhatóságot biztosít. A sátor nagyon könnyen felállítható.
A dúralumínium nagyon könnyű mégis nagy stabilitással rendelkezik és remekül ellenáll a környezeti behatásoknak. A belső sátor jó minőségű nejlonhálóból készült. A sátoralj pedig minőségi és könnyített PU bevonattal ellátott nejlonból készült, mely 10 000 mm vízoszlop nyomásig ellenálló a beázással szemben. A külső sátor RipStop technológiával ellátott nejlonból áll, mely rendkívül jó légáteresztő ugyanakkor 4000 mm vízoszlopnyomásnak is könnyedén ellenáll. A RipStop azt jelenti, hogy a sátor jól ellenálló bármiféle szakadással szemben, a szövés típusának köszönhetően a meglévő sérülés pedig nem szakad tovább. Tágas előtér, széles bejárat és magasfokú kényelem is jellemzi. Valamint minőségi YKK cipzárral van ellátva. Összecsomagolva tényleg nagyon kompakt, így alig foglal helyet a hátizsákunkban.

A Trimm Himlite DSL túrasátor fő előnyei:

  • kompakt méret
  • légáteresztő
  • RipStop technológia
  • egyszerűen felállítható
  • könnyű súly
  • ellenálló a szakadással szemben

Paraméterek

Márka Trimm
Súly
1,65 kg
Személyek száma
2 fő
Sátor típusa
Mielőtt új sátrat vásárolnánk, döntsük el, hogy milyen típusú tevékenységre fogjuk leggyakrabban használni.
túra
Szerkezet típusa
Kupola - 1 pontban keresztező x rudazat Alagút - nem önhordó, de nagyon tágas, remek súly/belső tér arány, ellenálló a széllel szemben
kupola
Sátorszerkezet anyaga
A sátor rudazata az alábbi anyagokból készülhet: 1. Laminált üvegszálas (fiberglass) 2. Durawrap/Wrapflex 3. Alumínium (különböző keverékei) 4. Dúralumínium (kemény alumínium) 5. Acél 6. Karbon/kevlár
dúralumínium
Sátoralj víznyomásállósága
Többnyire a vízoszlop mértékével fejezik ki = mennyi víznek áll ellen a sátor alja (talajtakaró), mielött elkezdené felszívni a vizet. Miliméterben határozzák meg. Fontosabb paraméter mint a külső sátor esetében.
10000 mm
Külső sátor víznyomásállósága
Külső sátor = kétrétegű/duplafalú sátor külső rétege Víznyomásállóság = hány mm vízoszlop nyomásnak áll ellen az anyag anélkül, hogy beázna
4000 mm
Külső sátor anyaga
100% ultra- light nylon ripstop
Sátoralj anyaga
100% nylon PU
Sátor mérete
(65+210) x 130 cm
Hálófülke mérete
210 x 130 cm
Hálófülke magassága
95 cm
Csomagméret
13 x 13 x 39 cm
Sátor szerkezete
Egy- és kétrétegű sátrakat különböztetünk meg (utóbbinál jobb a nedvességelvezetés). Kétrétegű sátor - beslő sátor + külső sátor: Belső szerkezet - először a belső sátrat állítjuk fel, majd ezután erre húzzuk rá a külső sátrat Külső szerkezet - először a külső sátrat állítjuk fel, majd ezután bekapcsolhatjuk a belső sátrat Önfelállító szerkezet - másnével eldobható vagy pár másodperces sátor, nagyon gyorsan felállítható Felfújható szerkezet - nincsen rudazat, pumpa szükségeltetik hozzá Indián sátrak (Teepee) - klasszikus
kérétegű sátor belső szerkezettel
Hálófülkék száma
1
Bejáratok száma
1
Alj az előtérben
Nem
Szilikonizálás
Vnější úprava stanu činící materiál nenasákavým - dochází k tzv. efektu lotosového květu, kdy jsou kapky vody odpuzovány od povrchu tropika, rychle odtečou, přičemž s sebou vezmou nečistoty. Dále dochází ke zvýšení pevnosti, pružnosti a odolnosti proti přetržení, zvyšuje se životnost proti UV záření. Nevýhodou je vyšší váha a nízká prodyšnost.
Igen
Előszoba
kicsi
Szín
narancs
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám:

Hasonló termékek

171 773 Ft (9.75 %) 155 020 Ft

Összehasonlítom

142 720 Ft (5 %) 135 580 Ft

Összehasonlítom

Ultrakönnyű sátor Pinguin Aero 2 DAC

141 863 Ft (14.71 %) 120 990 Ft

Összehasonlítom

Ultrakönnyű sátor Hannah Hawk 2 Snow

148 340 Ft (19.68 %) 119 140 Ft

Összehasonlítom

212 213 Ft (9.82 %) 191 380 Ft

Összehasonlítom

Ultrakönnyű sátor MSR Hubba Hubba NX

254 080 Ft (24.68 %) 191 380 Ft -tól

Összehasonlítom

220 256 Ft (9.97 %) 198 290 Ft

Összehasonlítom

125 890 Ft (13.69 %) 108 660 Ft -tól

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel