Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Trimm Magnum

Sátor

Ingyenes kiszállítás Trimm Magnum sátor
Trimm Magnum sátor 3-4 fő részére. Két bejáratos, tágas előteres, így komfortos is. Ideális magashegyi túrázáshoz, nehezebb körülményeknek is megfelel. háromrudas szerkezete kellő stabilitást biztosít erősebb széllel szemben is. Előterei megfelelően tágasak a poggyászok elhelyezésére, főzéshez.
Utolsó darab Kézbesítési módok, várható időpontok
78 910 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A plzeni Trimm márka már 2000 óta kínál remek ár-érték arányú termékeket az outdoor ruházatok és felszerelések piacán. Kínálatukban találunk sátrakat, hálózsákokat, matracokat, hátizsákokat és táskákat. Minden gondosan összhangban a legújabb trendekkel, a legújabb technológiák és anyagok használatával, mely mind egy célt szolgál a kényelmet és a használhatóságot.

A "trim" szó a vitorlázásból ered - a vitorla trimmelése más szóval beállítása révén maximális hatékonysággal tudunk továbbhajózni.

 

További információ a márkáról

A Trimm gyártó Magnum sátorjának két bejárata és két előtere gyakorlatilag megnöveli a sátor hasznos területét, így kényelmesen lesz helyünk a csomagoknak vagy egy rögtönzött konyhának. Háromrudas szerkezete jó minőségű durawrap rudakból áll, mely gyakorlatilag egy poliészter fóliabevonattal ellátott laminált rudazatot jelent, amely jelentősen növeli az erősségét és rugalmasságát a rudaknak, miközben csökkenti azok kopásának és törésének kockázatát. A harmadik és egyben legrövidebb sátorrúdhoz tudjuk hozzáerősíteni a külső sátrat amivel így nemcsak megnövekszik az előtér területe, de egyben remekül véd az esőtől is.

A sátor tetejénél elhelyezett két szellőzőnyílás biztosítja a tökéletes szellőzést és megvéd a pára belső lecsapódásától. A sátor szellőzését a külső sátor anyaga is segíti, mely egy 4000 mm vízoszlopnyomásig vízhatlan 100% poliészter anyag, remek légáteresztő tulajdonsággal. A sátoralj PU bevonattal ellátott könnyített nejlonból áll, mely remekül ellenáll a beázással szemben (10 000 mm vizoszlopnyomásig). A sátor továbbá minőségi YKK cipzárral is fel van szerelve.

A Trimm Magnum sátor fő előnyei:

  • két bejárat
  • szélálló
  • remek szellőzés
  • vízhatlan
  • YKK cipzár

Paraméterek

Márka Trimm
Súly
4,4 kg
Sátor mérete
(85 + 210 + 85) x 220 cm
Hálófülke mérete
210 x 220 cm
Hálófülke magassága
125 cm
Csomagméret
19 x 19 x 43 cm
Sátorszerkezet anyaga
A sátor rudazata az alábbi anyagokból készülhet: 1. Laminált üvegszálas (fiberglass) 2. Durawrap/Wrapflex 3. Alumínium (különböző keverékei) 4. Dúralumínium (kemény alumínium) 5. Acél 6. Karbon/kevlár
durawrap/wrapflex
Sátor szerkezete
Egy- és kétrétegű sátrakat különböztetünk meg (utóbbinál jobb a nedvességelvezetés). Kétrétegű sátor - beslő sátor + külső sátor: Belső szerkezet - először a belső sátrat állítjuk fel, majd ezután erre húzzuk rá a külső sátrat Külső szerkezet - először a külső sátrat állítjuk fel, majd ezután bekapcsolhatjuk a belső sátrat Önfelállító szerkezet - másnével eldobható vagy pár másodperces sátor, nagyon gyorsan felállítható Felfújható szerkezet - nincsen rudazat, pumpa szükségeltetik hozzá Indián sátrak (Teepee) - klasszikus
kérétegű sátor belső szerkezettel
Sátoralj víznyomásállósága
Többnyire a vízoszlop mértékével fejezik ki = mennyi víznek áll ellen a sátor alja (talajtakaró), mielött elkezdené felszívni a vizet. Miliméterben határozzák meg. Fontosabb paraméter mint a külső sátor esetében.
10000 mm
Külső sátor víznyomásállósága
Külső sátor = kétrétegű/duplafalú sátor külső rétege Víznyomásállóság = hány mm vízoszlop nyomásnak áll ellen az anyag anélkül, hogy beázna
4000 mm
Hálófülkék száma
1
Személyek száma
3 fő / 4 fő
Bejáratok száma
2
Sátor típusa
Mielőtt új sátrat vásárolnánk, döntsük el, hogy milyen típusú tevékenységre fogjuk leggyakrabban használni.
túra
Alj az előtérben
Nem
Szilikonizálás
Vnější úprava stanu činící materiál nenasákavým - dochází k tzv. efektu lotosového květu, kdy jsou kapky vody odpuzovány od povrchu tropika, rychle odtečou, přičemž s sebou vezmou nečistoty. Dále dochází ke zvýšení pevnosti, pružnosti a odolnosti proti přetržení, zvyšuje se životnost proti UV záření. Nevýhodou je vyšší váha a nízká prodyšnost.
Nem
Szerkezet típusa
Kupola - 1 pontban keresztező x rudazat Alagút - nem önhordó, de nagyon tágas, remek súly/belső tér arány, ellenálló a széllel szemben
kupola
Sátoralj anyaga
Nylon
Külső sátor anyaga
Polyester
Szín
bézs
Uralkodó szín
Bézs
Garancia 24 hónap
Termékkód 00002559
EAN kódszám: 8595225441285

Hasonló termékek

(3.75 %) 79 070 Ft

Összehasonlítom

103 167 Ft (23.2 %) 79 230 Ft

Összehasonlítom

101 500 Ft (23.2 %) 77 950 Ft

Összehasonlítom

(6.46 %) 81 210 Ft

Összehasonlítom

99 830 Ft (17.33 %) 82 530 Ft

Összehasonlítom

91 500 Ft (17.91 %) 75 110 Ft

Összehasonlítom

97 320 Ft (14.53 %) 83 180 Ft

Összehasonlítom

(4.23 %) 74 530 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel