Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🎁 Karácsonyi ajándékok - tippek a túrázás szerelmeseinek, utazás és táborozás. Megnézem

Jet Boil Flash™ Matrix

Gázfőző

Kedvezmény: -20 % Ingyenes kiszállítás Gázfőző Jet Boil Flash™ Matrix

Jetboil Flash túrafőző a legbiztonságosabb főzőkészlet a piacon, egy tökéletesen kompakt csomagolásban, minimális súllyal, hatékony égővel és alacsony gázfogyasztással.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Szállítási időpontok
Eredeti ár 56 441 Ft 45 150 Ft
Kedvezmény: 11 291 Ft -20 %

Termékleírás

Az amerikai Jet Boil céget 2001-ben alapította két utazó, mégpedig Dwight Aspinwall és Perry Dowst. Kempingfőzőkre és a hozzájuk tartozó kiegészítőkre specializálódtak illetve általába véve a főzéssel és étkezéssel kapcsolatos felszerelésekre, amit a legextrémebb körülmények között is lehet használni.  Éppen az ekkor elérhető főzők esetlensége és bonyolultsága késztette őket arra, hogy kifejlesszenek egy olyan főzőt ami a legnehezebb körülmények között is veszi az akadályokat és probléma nélkül működik. Felváltva fejleszettek laboratóriumi körülmények közt és a túrák során is, így tapasztalataikat is fel tudták használni a fejlesztések során. Míg végül 2003-ban létre hozták a Personal Cooking System-et, ami egy jól kidpglozott  főzőrendszer a szabadalmaztatott FluxRinggel (hőcserélő) és a kempingfőzővel ami maximálisan kihasználja a fűtőanyag hőteljesítményét, minimális hőveszteség mellett, beépített tartállyal és szigetelő borítással.

A rendszer számos bővítési lehetőséget hordoz magában, mint pl. a kávészűrő amivel a főzőt pár másodperc alatt átalakíthatjuk francia presszóvá.

 

 

További információ a márkáról

A Jetboil Flash túrafőző egy egyedülálló főzőkészlet, amely számos szempontból kiválóan használható. Egyszerűen egyesíti az égőt és a főzőedényt egy készülékben. A szorító aretációs rendszernek köszönhetően a tartály szilárdan a tűzhelyen ül, tehát nem áll fenn a véletlenszerű kiömlés veszélye. A tartály alján található Jetboil által kifejlesztett fluxring hőcserélő jelentősen megakadályozza a hőszivárgást, növeli a tűzhely hatékonyságát és csökkenti a gázfogyasztást. Az egész készlet belefér egy literes tartályba, beleértve egy kicsi 100 g-os patront (10–12 l víz forrásához elegendő), egy tartóállványt és magát a tűzhelyet.

Az edény neoprén burkolata egy ovábbi kiváló kiegészítő, amely megkönnyíti a forró tartalom áthelyezését. Ezenkívül színváltó gél-indikátorral van felszerelve, amely forrás közben sárgára vált. A rendszer egy gombnyomással meggyullad, és két perc alatt fél liter forrásban lévő vizet biztosít Önnek.

Jetboil Flash túrafőző fő előnyei:

  • Főzőwdény Jetboil által kifejlesztett fluxring hőcserélővel jelentősen megakadályozza a hőszivárgást, növeli a tűzhely hatékonyságát és csökkenti a gázfogyasztást.
  • Pohárként vagy mérőedényként használható műanyag kupak.
  • Neoprén tok fogantyúval, kevesebb hőveszteséggel és főzési indikátorral.
  • A tartály polikarbonát kupakja pohárként, ivó- / élelmiszertartályként használható.
  • 100 g-os patron különleges etanolt tartalmazó keverékkel.
  • A patron stabilitását és izolálását biztosító háromlábúállvány.
  • Tűzhely nyomásszeleppel ( a menet maximálisan kinyitva is csak a szükséges mennyiségű gázt bocsájtja ki a leghatékonyabb főzés elérése érdekében).

 Menetes palackokkal kompatibilis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paraméterek

Gyártó Jet Boil
Termékcsalád Flash
Piezo Igen
Súly 400 g
Méretek 10,4 x 18 cm
1 liter főzési ideje 300 s
Szín világoskék
Uralkodó szín Fekete / Bézs / Barna / Kék / Zöld
Garancia 24 hónap