Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Polyplus + Polyplus Extreme

A Polyplus egy kiváló minőségű, üreges szálakból készült hőszigetelő töltet, melynek a "loft"-ja (telítettsége) kiváló. A Polyplus technológiával készült bélés képes megbirkózni a magas páratartalommal, ezért széles körben alkalmazzák a kiváló minőségű hálózsákokban. Az anyag pehelyszerű puhaságát és simaságát a szilikonizált 100% poliészterből készült szálaknak köszönheti. Az ilyen töltelékkel ellátott hálózsákok könnyen karbantarthatóak és nagyon gyorsan száradnak. A töltelék másik előnye a kiváló alakemlékező képesség, amely összenyomva gyorsan visszaadja a hálózsák eredeti térfogatát.

A szál típusa - üreges szál. Csatornák száma - 1.

 

A Polyplus Extreme egy olyan töltet, amely az élettartam, melegség és a tartósság optimális egyensúlyának biztosítására fejlesztettek ki. Rendkívül puha és extra meleget biztosít még akkor is, ha a szál nedves. Kiváló száradási tulajdonságokkal rendelkezik - 3-szor gyorsabban szárad, mint a toll, kiváló a súly/hőtartás aránya, mosógépben mosható és szárítógépben szárítható. Nem allergén.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.

Válogatásunk

29 850 Ft (23.02 %) 22 980 Ft

Összehasonlítom

20 850 Ft (23.02 %) 16 050 Ft

Összehasonlítom