Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Thermicfibre 1

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

A Thermicfibre 1 (mely a Hollowfibre 1 utódja) spirálban feltekert poliészterszálakból áll, melyek csak egy csatornával rendelkeznek. Az ebben a csatornában megrekedt levegő biztosítja a remek szigetelő tulajdonságot. A rugalmas és speciálisan réteges szerkezetének köszönhetően remek LOFT-tal rendelkezik. Vagyis a hálózsák remekül felfújódik amikor szétterítjük. (Az anyag csak a teret alakítja ki a levegő számára, amit ki kell töltenie, a levegő az ami a szigetelőfeladatot ellátja.) A maximális hatást és élettartamot úgy érik el, hogy a szálak felülete kap egy szilikon réteget, amely rögzíti az egymáshoz képesti szálpozíciót és csökkenti a súrlódást. Az üreges szálak remekül szigetelnek magas páratartalom esetén is, ugyanis nem szívják fel a nedvességet és gyorsan száradnak. Nem tartalmaz allergéneket, egyszerűen karbantartható, klasszikusan mosható és szárítható.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.

A.C.D. membrán

Anyagok és technológiák

Válogatásunk

29 850 Ft (23.02 %) 22 980 Ft

Összehasonlítom

35 620 Ft (19.99 %) 28 500 Ft

Összehasonlítom

20 850 Ft (23.02 %) 16 050 Ft

Összehasonlítom