Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Hogyan tartsuk melegen a kezünket

A fagyos ujj télen gyakori jelenség - ez annyira nem számít a városban, de ha hófúvás előtt nem tudod a külső sátorponyvát rákattintani a sátor rudazatára, az már nagy baj. A fagyott ujjak elleni küzdelem egyik alapvető eszköze a kesztyű.


Tartalom

 

A kesztyű kiválasztása

Amikor a fagypont alatti időhöz választunk kesztyűt, az úgynevezett egyujjas kesztyűt keresd. Annak ellenére, hogy a normál, többujjas kesztyű elegánsabb és praktikusabb, nem versenyezhet az egyujjas kesztyűvel, amelyben a kezük olyan jól érzi majd magát, mintha egy meleg fűtött szobában lenne.

Manapság nagyon népszerű a füllel ellátott kesztyű kombinációja is, így kényelmesen írhatsz anyukádnak SMS-t, nem kell úgy érezned magad, mint egy űrhajós, aki az ISS-en javítja a hővédő pajzsot.

   

 

Néhány trükk a hideg legyőzéséhez

Nem számít, hogy épp a villamosra vársz, vagy a snowboard kötését kapcsolod be egy gyönyörű sípálya előtt, vagy esetleg az utolsó cöveket vered be egy hóesés előtt este - fázni sosem akarsz.

>>> TOVÁBB OLVASOM <<<

 

Amikor a kesztyű nem elég

Ahol a klasszikus kesztyű már nem elegendő, csak annyit kell tenned, hogy egy elektromosan fűtött modellhez vagy kémiai alapon működő melegítő kiegészítőhöz nyúlsz segítségért. Például a Yate vagy az N-Rit márkák kínálatábban találsz az utóbbira példát.

   

 

Hogyan tartsuk melegen a lábunkat

Amikor a lábujjaink teljesen átfagynak, mindig nagy fejtörést okoz, hogyan tudnánk kellően felmelegíteni őket. Az alpesi turizmus ismerői minden bizonnyal tudják, mi történik ha a fagyási sérüléssel a lábujjunkon nem foglalkozunk (röviden: kék, aztán fekete, aztán volt-nincs).

>>> TOVÁBB OLVASOM <<<

 

Egy kis mozgás

A minimalistáknak vagy a takarékoskodóknak be kell érniük egy erős vállkörzéssel. A cél az, hogy a centrifugális erő segítségével minél több vér jusson az ujjbegyekbe. Ha már sikerült ezt addig a pontig csinálni, hogy az ujjaid bizseregnek, csak tartsd fenn a vér áramlását azáltal, hogy rendszeresen megszorítod az ujjaidat.

 

Hasznos linkek

 

Erőforrások: pixabay.com

Mit pakoljunk egy vízitúrára

Tanácsadás

Mit pakoljunk be, ha víz közelébe megyünk? Mit vigyünk magunkkal és mit hagyjunk otthon? Inspirálódj mai cikkünkből. 

Túrahátizsákok és amiket belepakolunk

Tanácsadás

Azon töröd a fejed, hogy miket is kell bepakolni ha a természetbe indulsz? Inspirálódj cikkünkből. 

Hogyan főzzünk a természetben - receptek

Tanácsadás

A Rabbit Chef’s csapata a szabadban főzés szerelmesei és mesterei. Most könnyű és ízletes, a természetben is egyszerűen elkészíthető receptjeikkel adnak inspirációt mindenkinek.

Válogatásunk

30 580 Ft (14.98 %) 26 000 Ft

Összehasonlítom

10 400 Ft (15 %) 8 840 Ft

Összehasonlítom

5 493 Ft (20.01 %) 4 394 Ft

Összehasonlítom