Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Hogyan tartsuk melegen a kezünket

A fagyos ujj télen gyakori jelenség - ez annyira nem számít a városban, de ha hófúvás előtt nem tudod a külső sátorponyvát rákattintani a sátor rudazatára, az már nagy baj. A fagyott ujjak elleni küzdelem egyik alapvető eszköze a kesztyű.


Tartalom

 

A kesztyű kiválasztása

Amikor a fagypont alatti időhöz választunk kesztyűt, az úgynevezett egyujjas kesztyűt keresd. Annak ellenére, hogy a normál, többujjas kesztyű elegánsabb és praktikusabb, nem versenyezhet az egyujjas kesztyűvel, amelyben a kezük olyan jól érzi majd magát, mintha egy meleg fűtött szobában lenne.

Manapság nagyon népszerű a füllel ellátott kesztyű kombinációja is, így kényelmesen írhatsz anyukádnak SMS-t, nem kell úgy érezned magad, mint egy űrhajós, aki az ISS-en javítja a hővédő pajzsot.

   

 

Néhány trükk a hideg legyőzéséhez

Nem számít, hogy épp a villamosra vársz, vagy a snowboard kötését kapcsolod be egy gyönyörű sípálya előtt, vagy esetleg az utolsó cöveket vered be egy hóesés előtt este - fázni sosem akarsz.

>>> TOVÁBB OLVASOM <<<

 

Amikor a kesztyű nem elég

Ahol a klasszikus kesztyű már nem elegendő, csak annyit kell tenned, hogy egy elektromosan fűtött modellhez vagy kémiai alapon működő melegítő kiegészítőhöz nyúlsz segítségért. Például a Yate vagy az N-Rit márkák kínálatábban találsz az utóbbira példát.

   

 

Hogyan tartsuk melegen a lábunkat

Amikor a lábujjaink teljesen átfagynak, mindig nagy fejtörést okoz, hogyan tudnánk kellően felmelegíteni őket. Az alpesi turizmus ismerői minden bizonnyal tudják, mi történik ha a fagyási sérüléssel a lábujjunkon nem foglalkozunk (röviden: kék, aztán fekete, aztán volt-nincs).

>>> TOVÁBB OLVASOM <<<

 

Egy kis mozgás

A minimalistáknak vagy a takarékoskodóknak be kell érniük egy erős vállkörzéssel. A cél az, hogy a centrifugális erő segítségével minél több vér jusson az ujjbegyekbe. Ha már sikerült ezt addig a pontig csinálni, hogy az ujjaid bizseregnek, csak tartsd fenn a vér áramlását azáltal, hogy rendszeresen megszorítod az ujjaidat.

 

Hasznos linkek

 

Erőforrások: pixabay.com

Hogyan tisztítsd és gondozd hátizsákod

Tanácsadás

A hátizsák egy nagyszerű segítőtárs. A kirándulásokon segíti a munkádat, sőt: sokaknál a minőségi hátizsák szükséglet. Ha sok figyelmet szántál a kiválasztására, bizonyára elvárod, hogy tökéletesen szolgáljon majd sok éven át. Tudjuk ennek az útját-módját.

A funkcionális ruházat anyagainak összehasonlítása

Tanácsadás

Hogyan működik a funkcionális ruházat? Összehasonlítjuk az anyagokat és azok tulajdonságait.

Hogyan tartsuk melegen a lábunkat

Tanácsadás

Amikor a lábujjaink teljesen átfagytak, mindig nagy fejtörést okoz, hogy hogyan tudnánk kellően felmelegíteni őket. Az alpesi turizmus ismerői minden bizonnyal tudják, hogy néz ki ha ujjaink fagyási sérülést szenvednek és nem foglalkozunk vele kellően (röviden: kék, aztán fekete, aztán volt-nincs).

Válogatásunk

Női síkesztyű Relax Frosen

20 361 Ft (19.99 %) 16 290 Ft

Összehasonlítom

18 130 Ft (24.97 %) 13 604 Ft -tól

Összehasonlítom

12 360 Ft (50 %) 6 180 Ft

Összehasonlítom

14 315 Ft (49.98 %) 7 160 Ft

Összehasonlítom

13 840 Ft (44.38 %) 7 698 Ft -tól

Összehasonlítom

10 710 Ft (29.97 %) 7 500 Ft

Összehasonlítom

34 560 Ft (25 %) 25 920 Ft

Összehasonlítom

24 590 Ft (23.72 %) 18 757 Ft

Összehasonlítom