Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Hogyan tartsuk melegen a kezünket

A fagyos ujj télen gyakori jelenség - ez annyira nem számít a városban, de ha hófúvás előtt nem tudod a külső sátorponyvát rákattintani a sátor rudazatára, az már nagy baj. A fagyott ujjak elleni küzdelem egyik alapvető eszköze a kesztyű.


Tartalom

 

A kesztyű kiválasztása

Amikor a fagypont alatti időhöz választunk kesztyűt, az úgynevezett egyujjas kesztyűt keresd. Annak ellenére, hogy a normál, többujjas kesztyű elegánsabb és praktikusabb, nem versenyezhet az egyujjas kesztyűvel, amelyben a kezük olyan jól érzi majd magát, mintha egy meleg fűtött szobában lenne.

Manapság nagyon népszerű a füllel ellátott kesztyű kombinációja is, így kényelmesen írhatsz anyukádnak SMS-t, nem kell úgy érezned magad, mint egy űrhajós, aki az ISS-en javítja a hővédő pajzsot.

   

 

Néhány trükk a hideg legyőzéséhez

Nem számít, hogy épp a villamosra vársz, vagy a snowboard kötését kapcsolod be egy gyönyörű sípálya előtt, vagy esetleg az utolsó cöveket vered be egy hóesés előtt este - fázni sosem akarsz.

>>> TOVÁBB OLVASOM <<<

 

Amikor a kesztyű nem elég

Ahol a klasszikus kesztyű már nem elegendő, csak annyit kell tenned, hogy egy elektromosan fűtött modellhez vagy kémiai alapon működő melegítő kiegészítőhöz nyúlsz segítségért. Például a Yate vagy az N-Rit márkák kínálatábban találsz az utóbbira példát.

   

 

Hogyan tartsuk melegen a lábunkat

Amikor a lábujjaink teljesen átfagynak, mindig nagy fejtörést okoz, hogyan tudnánk kellően felmelegíteni őket. Az alpesi turizmus ismerői minden bizonnyal tudják, mi történik ha a fagyási sérüléssel a lábujjunkon nem foglalkozunk (röviden: kék, aztán fekete, aztán volt-nincs).

>>> TOVÁBB OLVASOM <<<

 

Egy kis mozgás

A minimalistáknak vagy a takarékoskodóknak be kell érniük egy erős vállkörzéssel. A cél az, hogy a centrifugális erő segítségével minél több vér jusson az ujjbegyekbe. Ha már sikerült ezt addig a pontig csinálni, hogy az ujjaid bizseregnek, csak tartsd fenn a vér áramlását azáltal, hogy rendszeresen megszorítod az ujjaidat.

 

Hasznos linkek

 

Erőforrások: pixabay.com

Melyik a legjobb acél a késekhez?

Tanácsadás

A kérdés, amelyre nincs egyszerű válasz. A legjobb acél kiválasztása a késedhez a kompromisszum keresése a némileg ellentmondásos tulajdonságok között. Mit kell tehát szem előtt tartani?

Hogyan lehet megszabadulni a cipő kellemetlen szagától

Tanácsadás

A cipő szaga. Klassz téma. Nincs túl finom illata, nem szívesen beszélsz róla, nem vált ki kellemes érzéseket. Vannak, akik mindennap szembesülnek vele, másokat csak ritkán lep meg a cipő szaga. Küzdjünk együtt ellene!

Hogyan válasszunk cipőt túrázáshoz

Tanácsadás

Azaz hogyan válasszunk túracipőt. Az ideálisan kiválasztott túracipő = sikeres és kellemes túrák alapja. Hogy ne lépj mellé, mint sok "szakértő" vászoncipőben vagy akár flip-flopban, olvasd el, hogyan válaszd ki a megfelelő cipőt.

Válogatásunk

Ferráta kesztyű Camp Axion Light

10 257 Ft (19.66 %) 8 240 Ft -tól

Összehasonlítom

4 671 Ft (15.01 %) 3 970 Ft

Összehasonlítom

4 671 Ft (15.01 %) 3 970 Ft

Összehasonlítom

Kerékpáros kesztyű R2 Spike

6 650 Ft (20 %) 5 320 Ft

Összehasonlítom

Kerékpáros kesztyű Craft Rouleur

13 600 Ft (12.21 %) 11 940 Ft

Összehasonlítom

11 822 Ft (9.92 %) 10 650 Ft

Összehasonlítom

Kerékpáros kesztyű R2 Ribbon 2.0

7 653 Ft (9.97 %) 6 890 Ft

Összehasonlítom

Kerékpáros kesztyű Axon 505

6 930 Ft

Összehasonlítom