Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

11 év kaland a 4campinggel

A 4camping a tizenegyedik születésnapját ünnepli! Tekintsük át közösen, milyen kalandos esztendőket tudhatunk magunk mögött, amelyeket együtt éltünk át.

_SM41286.jpg

Hol volt, hol nem volt

A kezdetek kezdetén volt a Sátorkiállítás meg egy természetet és outdoor sportot szerető csapat. Éppen ők, a becsületesség, a szorgalom és az ügyfelek örömszerzéséhez való kedv adták a 4camping létrejöttének alapját. A saját tapasztalatok eladásának vágya és két remek főnök voltak a megfelelő hozzávalók, amiből 2012-ben megszületett egy kis prágai irodában a 4camping.

Ez alatt a 11 év alatt hosszú utat tettünk meg, ami néha nem is teljesen egyenesen vezetett. Volt, ami sikerült, volt, ami nem, de a legnehezebb időkben sem voltunk hűtlenek az eszméinkhez.

Mindig ti, a mi ügyfeleink voltatok azok, akik az ösztönzést adtátok ahhoz, hogy a szolgáltatásaink jobbak, minőségibbek és effektívebbek legyenek. Ezért nem feledkezünk el rólatok a születésnapunk ünneplése alkalmából sem. 

Köszönjük nektek, hogy jóban rosszban velünk vagytok, hogy hittetek bennünk, és támogattatok minket. Csak nektek köszönhetően tudtuk elérni az elmúlt 11 évben az alábbi sikereket:

 

  • 2015 és 2017 között a Kristálynagyító (Křišťálová lupa) ankétban a 10 legjobb cseh e-shop közé soroltak minket. 2020-ban  az Év Shopja (ShopRoku) válaszadói Csehország legjobb internetes boltjának válásztottak minket a Heurekával együtt, valamint a legjobb cseh sport online áruház lettünk az elmúlt 4 évben. A legjobb magyar sport webáruházként vagyunk számontartva, és Szlovákiában a 2. helyen állunk.
  • Az európai piacon három saját márkával értünk el sikereket, ezek a Zulu, a Warg és a MOOA, amelyeket a hosszú évek tapasztalatai alapján a semmiből eszeltük ki, kifejlesztettük és gyártottuk. 
  • 2023-ig 7 országba terjeszkedtünk, és 4-ben tudtunk boltot is nyitni.
  • Egy kis cseh garázscégből nemzetközi céggé nőttük ki magunkat, több mint 150 alkalmazottal, akik segítenek nekünk szakmailag növekedni.
  • Európa-szerte több mint 20 boltunk van, köztük néhány speciális - mászófelszerelések, túrasí felszerelések és túrasí kölcsönzők.
  • Több százezer új sátor és matrac tulajdonosát tettük boldogabbá.
  • A raktárainkat egy új modern központi raktárba egyesítettük Európa szívében, hogy minél gyorsabb és rövidebb úton jussanak el a termékek tőlünk hozzátok.

1DHaWo1i.jpg

Saját márkák

2017 óta három saját márkát dobtunk piacra - Zulu, Warg és MOOA.

11 esztendeje napi kapcsolatban állunk az ügyfeleinkkel, akiknek a legjobb, személyre szabott felszerelést kínáljuk az outdoor kalandjaikhoz. Ezidő alatt termékek millióit, sátrak, matracok és derékaljak százezreit adtuk el.

Ehhez több indok vezetett minket. A legfőbb az az igyekezet volt, hogy töltsük e a piaci rést azokkal a termékekkel, amelyek a piacról hiányoztak. Ugyanúgy szerettünk volna a lehető legjobb ár/teljesítmény aránnyal rendelkező terméket kínálni, és ez saját gyártás nélkül nem ment. S végül célunk volt a gyártási folyamat és a szállítási lánc hathatósabbá tétele és lerövidítése. A saját termékek segítettek mindkét feltételnek eleget tenni.

 

DdrTNSV.jpg 

Az első tervektől kezdve magáig a gyártásig szakértőkkel, gondosan kiválasztott szállítókkal és outdoor rajongókkal dolgozunk együtt. A célunk olyan felszerelések gyártása, amely megfelel az igényeknek és az ügyfeleink elvárásainak. Elégedett ügyfelek ezrei meggyőztek minket abban, hogy tudjuk, mit szeretnének a vevőink, mi hiányzik nekik a piacról, és a saját termékeket úgy a teljesen kezdőknek mint az igényes felhasználóknak is méretre szabjuk. A Zulu, a Warg és a MOOA termékkínálatában biztosan minden érdeklődő a saját igényeinek megfelelően választhat.

unnamed.jpg

Hasznos linkek

 

Szerző: Tým 4camping

Forrás: a 4camping archívuma

Kerékpár felszerelés szezon előtti kiárusítása

Újdonságok

Bringára fel!

ZÖLD HÉT

Újdonságok

A zöld szín szerelmeseinek eseménye

KISÖPÖRJÜK A RAKTÁRAT - AZ AKCIÓ MÉG NEM ÉRT VÉGET

Újdonságok

akár 70%-os kedvezmény, régebbi kollekciók vására

Válogatásunk

Önfelfújódó matrac Regatta Napa 3 Mat

18 960 Ft (31.12 %) 13 060 Ft

Összehasonlítom

Önfelfújódó matrac Regatta Napa 5 Mat

23 580 Ft (43.55 %) 13 310 Ft

Összehasonlítom

Önfelfújódó matrac Zulu Airo 3,8

27 880 Ft (44.8 %) 15 390 Ft

Összehasonlítom

28 397 Ft (11.5 %) 25 130 Ft -tól

Összehasonlítom

123 980 Ft (50.4 %) 61 490 Ft

Összehasonlítom

147 230 Ft (33.17 %) 98 390 Ft

Összehasonlítom

28 640 Ft (36.17 %) 18 280 Ft -tól

Összehasonlítom

Felfújható derékalj Zulu Moonlight Comfort

38 730 Ft (40.38 %) 23 090 Ft

Összehasonlítom