Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Tsl

Az Alpok szívében, Thônes városában született francia TSL márka hótalpak, túracipők, hátizsákok, túrabotok és fejlámpák gyártásával foglalkozik.

Úgy tartják, hogy az első hótalpakat több mint 10 000 évvel ezelőtt találták fel, mint egy ragyogó segítség a mozgásban és vadászatban. A hótalp segítségével testünk nagyobb felületen érintkezik a hóval, így jobban eloszlik a súlyunk és ennek köszönhetően nem süllyedünk el annyira. A korai hótalpak még fából és bőrből készültek.

 

Majd először 1981-ben a TSL cég megalakulásakor esett át a hótalp az első nagy átalakuláson. A TSL műanyag hótalpait a fából készült elődei inspirálták. Megalakult az első sport és rekreációs célokra készült modell is, a JCB.

A 90-es évek alatt a TSL új terméket fejlesztett ki, 225 Rando név alatt. Ez volt az első csuklós kötésű hótalp, amelyben ötvöződik a kényelem és dizájn a remek műszaki kivitelezéssel és a szilárd lábtartással. Egyedülálló homokóra formája rendkívül kényelmesnek bizonyult a gyaloglás során. Így azonnali siker lett belőle. Mind a mai napig az egyik legkeresettebb modell az egész világon.

A lelkes és folyamatos fejlesztések eredményeként a TSL lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen terepen könnyedén járjanak. Termékeiket a világ számos pontjára exportálják európán belül és kívül egyaránt. A márka támogatásával még európai hótalpas versenyt is rendeztek European snowshoe racing cup néven.

Ennek a csodálatos sportnak a lényege a természet, a szabadság és a gyönyörű táj felfedezése. De amióta az első hótalpakat megalkották, az embernek a lépésstruktúrájukat a termék formájához kellett igazítaniuk és ezzel egy kissé el is távolodtak a természet felhőtlen élvezetétől. A TSL Outdoor a jövő generáció hótalpait kínálja, mely konkurencia nélküli előnyökkel rendelkezik. Olyan új modellt fejlesztettek ki, mely a felhasználó mozgásához és a terephez is egyaránt alkalmazkodik. Gondosan megtervezett különböző érintkezési pontok, rugalmasság, könnyűség és tapadás jellemzi és mindez úgy, hogy a gyalogos újra felfedezhesse a természetes mozgás élményét egy séta során a havon. Kihasználva a modern technikákat, több mint 10 000 év után az ember ismét tökéletesen egybeolvadhat a természettel anélkül, hogy elsüllyedne a hóban.

 

Találatok: 5

Termékek

37 790 Ft (20.01 %) 30 230 Ft

Összehasonlítom

Gyerek hótalp Tsl Kidoo

23 800 Ft (31.87 %) 16 215 Ft

Összehasonlítom

Gyerek hótalp Tsl 302 Freeze

31 740 Ft (31.56 %) 21 723 Ft

Összehasonlítom

34 910 Ft (30.44 %) 24 285 Ft

Összehasonlítom

Gyerek hótalp Tsl Kidoo

23 800 Ft (29.33 %) 16 820 Ft

Összehasonlítom