Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Campingaz Powerbox Plus 24L

Hűtőláda

Ingyenes kiszállítás Campingaz Powerbox Plus 24L hűtőláda

A Poerbox Plus a Campingaz társaság új, termoelektromos hűtőláda sorozata,a Powerbox Plus megnyerő új dizájnjával, és megannyi újfejlesztésű tulajdonságával elkápráztatja használóját.

Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
32 570 Ft
  • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

1949-ben három lyoni mérnök, rájött mivel tölthetnék be a rést a háború utáni szabaidős piacon. Így született meg az első butánpalackos (901) gázfőző. A megoldás hamar népszerű lett, így a Campingaz 1951-ben bevezette a globális butánpalack-csere programját. Ezzel a programmal végre a túrázók teljes szabadságot és függetlenséget értek el, ugyanis a palackokat végre a világ bármely pontján ki tudták cserélni.

Jelenleg a kínálatukban találunk grilleket, kempingfőzőket, gázpalackokat, edényeket, hűtőket, matracokat, lámpákat, wc-ket és wc papírokat valamint fertőtlenítő és tisztító szereket.

 

További információ a márkáról

Az új és tökéletes termoelektromos hűtőládák előállításához 30%-al több hőszigetelő anyagot használnak, mint a Poerbox sorozat korábbi modelljeinél. Az izolációs anyagok megnövelésének hála a ládák a hálózatból kihúzva több órán át tartják a hideget. A dobozokat elsősorban szivargyújtóhoz szánják, de ha egy egyenirányítóval ellátott Campingaz adaptert vásárol, akkor nem jelent problémát a hűtőszekrény csatlakoztatása a 230 V-os hálózathoz sem. A környezethez képest 18°C-al alacsonyabb hőmérséklet-különbséget képes biztosítani.

A ventilátor maximális zajszintje 39 dB, tehát éjszaka sem zavaró. A hűtőládában van egy rekesz a kábel tárolásához,így nem kell aggódnia attól, hogy az megsérül. A ládában lévő hűtőbetét anyagába antimikrobiális hatású anyagot fecskenddeztek, ami védi a penésszel, kellemetlen szagokkal szemben, valamint meghosszabbítja a láda élettartamát. A láda antiimikrobiális hatása a műanyagba kevert adalékban rejlik, mely még a láda megformálása előtt kerül a műanyagba. Ez azt jelenti, hogy az antimikrobiális réteg nem karcolható meg, illetve az idő múlásával sem veszít hatékonyságából. 

Campingaz Powerbox Plus 24L hűtőláda fő előnyei:

  • csendes ventilátor 
  • antimikrobiális kezelés
  • tárolóhely a kábelnek
  • autós szivargyújtókhoz kialakítva, azonban a külön megvásárolhatóadapterrel nem jelent problémát a 230V hálózathoz való csatlakoztatás sem
  •  

A Campingaz Powerbox Plus 24L hűtőláda fő előnyei:

Paraméterek

Márka Campingaz
Termékcsalád Powerbox
Űrtartalom
24 l
Súly
3,8 kg
Méretek
48 x 40 x 31 cm
Uralkodó szín
Szürke
Garancia 24 hónap
Termékkód 76006487
EAN kódszám: 3138522087098