Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Campingaz

1949-ben három lyoni mérnök, rájött mivel tölthetnék be a rést a háború utáni szabaidős piacon. Így született meg az első butánpalackos (901) gázfőző. A megoldás hamar népszerű lett, így a Campingaz 1951-ben bevezette a globális butánpalack-csere programját. Ezzel a programmal végre a túrázók teljes szabadságot és függetlenséget értek el, ugyanis a palackokat végre a világ bármely pontján ki tudták cserélni.

Jelenleg a kínálatukban találunk grilleket, kempingfőzőket, gázpalackokat, edényeket, hűtőket, matracokat, lámpákat, wc-ket és wc papírokat valamint fertőtlenítő és tisztító szereket.

 

A legendás Bleuet főző először 1956-ban került bemutatásra. Az ezt követő négy évtizedben a Campingaz foylamatosan új "okos" termékekkel állt elő, amelyek mind a mai napig tökéletes garanicák a kényelemre és mind a mai napig tökéletesen megbízhatóak. Campingaz filozófiája - Segíteni kényelmesen eltölteni a szabadidőt, legyünk bárhol és bármikor.

Az Application des gaz (ADG) társaságot, mely tulajdonolja a Campingazt, francia részvényesek alapították 1992-ben. Ennek az időszaknak a fő értékesítési programja a gázkészülékek volt. Az 1996-os akvizíció részeként az ADG egyesült az amerikai Sunbeam-rel, amely akkoriban több márka tulajdonosa is volt. Köztük például a Coleman is, mely az outdoor felszerelések egyik világvezető márkája. Egy 2008-as globális felvásárlás részeként pedig csatlakozott a Sveylor márka is, mely így a szortimentet felfújható csónakokkal bővítette.

 

Tovább

Funkční prádlo - nejširší nabídka
Talált termékek: 15