Hogyan főzzünk a természetben?
Tanácsadás
Unod már a szendvicseket a kirándulásokon? Főzz a szabadban! Mit vigyél magaddal, mit érdemes főzni és mire kell odafigyelni az időjárás tekintetében - ezt mind megtalálod ebben a cikkben.
A francia Campingaz termékcsaládjába tartozó Icetime Plus ládák friss és modern fuvallatként hatnak a hűtőládák piacán.
1949-ben három lyoni mérnök, rájött mivel tölthetnék be a rést a háború utáni szabaidős piacon. Így született meg az első butánpalackos (901) gázfőző. A megoldás hamar népszerű lett, így a Campingaz 1951-ben bevezette a globális butánpalack-csere programját. Ezzel a programmal végre a túrázók teljes szabadságot és függetlenséget értek el, ugyanis a palackokat végre a világ bármely pontján ki tudták cserélni.
Jelenleg a kínálatukban találunk grilleket, kempingfőzőket, gázpalackokat, edényeket, hűtőket, matracokat, lámpákat, wc-ket és wc papírokat valamint fertőtlenítő és tisztító szereket.
Az előző sorozatokkal szemben az Icetime Plus 26L hűtőláda keményebb és tartósabb külső anyaggal, valamint minőségi, prémium poliuretán szigeteléssel rendelkezik. A hab az aljon és a sarkokon is megtalálható, így a benne tárolt élelmiszer egész nap friss marad. A Campingaz Freez Pack jégakkuk használatát javasoljuk. Olaszországban gyártva.
Az Icetime Plus 26l hűtőláda fő előnyei:
hűtési hatás: 22 óra Freez Pack® jégakkuval (nem a csomag része)
űrtartalom: 26 l
praktikus kempingfelszerelés
Olaszországban gyártva