Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Warmpeace Viking 900 195 cm

Hálózsák

Ingyenes kiszállítás Warmpeace Viking 900 195 cm hálózsák

A Viking 900 három évszakos toll hálózsák a cseh Warmpeace gyártótól, tökéletes választás tavasztól őszig való használatra.

Válassza ki a termék típusát
Raktáron Kézbesítési módok, várható időpontok
121 150 Ft
 • Ingyenes kézbesítés 24990 Ft felett.
 • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra, vagy élj a 30 napos visszaküldéssel.
 • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A cseh Warmpeace márka hosszú és gazdag hagyománnyal rendelkezik. A cég létezése a remek minőségű toll hálózsákjain alapul, ezen termékei mind a mai napig csúcskategóriába tartoznak. A későbbiekben a Warmpeace bővítette portfólióját, méghozzá technikai ruházattal, amik között természetesen megtaláljuk a tollból készült darabokat is. A Warmpeace outdoor felszerelései remek ár/érték arányt képviselnek.

További információ a márkáról

három évszakos használatra tervezett, több töltőanyaggal ellátott alacsony súlyú toll hálózsák örömet szerez minden szenvedélyes utazónak. A hölgyek a remek hőkomfortját fogják igazán értékelni. Az új Loft Nylon DWR remekül összedolgozik kisebb mennyiségű tolltöltettel is.

A Viking 900 tökéletes megoldás tavaszi és őszi túrázáshoz, illetve a fázós turisták számára. A hálózsák fekete belső oldala vonzza a napsugarakat és segíti a szellőzést. Védőhuzattal szállítva, amely tisztán tartja a hálózsákot, ha épp nincs használva.

A Viking 900 hálózsák előnyei:

 • két hálózsák összekapcsolható
 • egymással szemben futó kétkocsis YKK cipzár
 • Z-típusú kamra szerkezet
 • rugalmas zsinórral ellátott kapucni
 • belső zseb
 • anyaga: Loft nejlon DWR+
 • hőszigetelő gallér
 • tárolóhuzat és kompressziós huzat, méret L (22 × 42 cm)

Toll hálózsákok karbantartása 

A 4camping csapatának értékelése:

"A Warmpeace Viking 900 195 cm -es hálózsákot minden szempontból nagyon pozitívan értékelem, és nyugodt lelkiismerettel tudom ajánlani mindenkinek."

+

 • komfortos hőmérséklet
 • kellemes és minőségi anyag
 • alacsony súly
 • remek légáteresztő képesség
 • gyors csomagolás és kompakt méret

-

 • esetleg még egy belső zseb jól jönne benne

Jaroslav Šíma
külső munkatárs

Paraméterek

Márka Warmpeace
Termékcsalád Viking
Cipzár

Bal oldali cipzár a jobbkezeseknek, a jobb a balkezeseknek ajánlott, de természetesen ellenkező esetben is teljesen kényelmes a használatuk. Amennyiben két hálózsákot össze szeretnénk kapcsolni, szükségünk lesz egy baloldali (L jelölésű - left - bal) és egy jobboldali (R jelölésű - right - jobb) cipzáras változatra.

Bal / Jobb
Rendeltetés
Férfi / Női
Belső anyag
Loft Nejlon
Szigetelő töltet
Kacsatoll
Súly
1,51 kg
Csomagméret
22 x 42 cm
Komfort hőmérséklet
Az a hőmérséklet, amelynél egy nő vagy gyermek nem érzi a hideget nyugodt helyzetben. Az EN 13537 európai szabvány szerint a hőmérsékletet egy átlag nőre számítják (25 éves kor, súly 60 kg, magasság 1,60 m, testfelülete 1,62 m2).
-7 °C
Limit hőmérséklet
Ez a legalacsonyabb hőmérséklet, amelynél egy átlagos ember (életkor 25 év, súly 70 kg, magassága 1,73 m) nem érzi magát hidegben a hálózsákjában (az EN 13537 európai szabvány szerint).
-14 °C
Extrém hőmérséklet
Teplota, při jejímž překročení hrozí standardní ženě (stáří 25 roků, hmotnost 60 kg, výška 1,60 m, tělesný povrch 1,62 m2) poškození organismu (od nachlazení po vážnější následky).
-34 °C
Szabás
Alapvetően két hálózsák típust különböztetünk meg - szögletes és múmia formájú. 1. Szögletes (takaró, kemping) - egyszerűbb hálózsák kevésbbé szélsőséges körülményekre. Takaróvá nyitható. 2. Múmia - formájának köszönhetően csökkenti a meleg kiszökésének lehetőségét. A kapucni többnyire egy zsinór segítségével összehúzható. Könnyebb és kisebb méretre összecsomagolható. Múmia forma altípusai: a) Ovális, szélesebb forma - kényelmes erősebb testalkatúaknak is vagy azoknak akik nem szeretik a szűk helyeket. b) Test anatómiáját követő forma - legkönnyebb és legjobb hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen a test formáját követi, "szarkofág" hálózsákként is emlegetik.
múmia
Szigetelő töltet típusa
A meleget biztosító anyag, három alapfajtája: Természetes anyag: toll Szintetikus anyag: üreges szálú és mikroszálas
toll
Összekapcsolható
Igen
Testmagasság
195 cm
Töltet súlya
980 g
Telítettség
neboli loft. Celková pružnost a rozpínavost, neboli schopnost peří zaujmout určitý objem. Měří se laboratorně a udává se v kubických palcích (cuin). Čisté prachové peří 100/0 dosahuje hodnoty 950 až 1000 cuin, směs 90/10 asi 650 cuin a směs 70/30 asi 500 cuin.
600 cuin
Toll arány
Pehely/toll aránya. 90/10 arány esetében 90% pehely és 10% toll a keverék összetétele. A pehely biztosítja a loftot (= a hálózsák egy adott méretű celláját mennyire tölti ki, vagy közérthetőbben mennyire "fújódik fel" a hálózsák. Továbbá fontos szerepet játszik a hálózsák melegségével kapcsolatban is. A tollak pedig növelik a pehely ellenállóságát a fizikai behatásokkal szemben.
90/10
Lábrész szélessége
50 cm
Vállrész szélessége
80 cm
Hálózsák hossza
Jako dostatečná délka se uvádí o 10-15 cm více, než je výška postavy. Nejlepší je vyzkoušet. Lehněte si do spacáku na záda. Zapněte se. Posaďte se. Kapuce spacáku vám nesmí spadnout z hlavy, ale zároveň nesmí spacák nadměrně pnout. Příliš velký spacák je zbytečně těžší, musí se vyhřívat "mrtvý prostor" v nohách, ale zase do něj můžete zalézt hlouběji a být celí přikrytí. Malým spacákem se buď nepřikryjete celí, nebo nedostatek prostoru přinutí stlačovat izolační materiál, vytlačí se vázaný vzduch, výsledek - méně hřeje, navíc nepříjemně tlačí.
195 cm
Külső anyag
Loft Nylon DWR
Szín
piros/szürke / szürke/fekete
Uralkodó szín
Piros / Szürke
Garancia 24 hónap
Termékkód
EAN kódszám: