Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Husky Felen 3-4

Túrasátor

Kedvezmény: -31 % Ingyenes kiszállítás
A Husky outdoor gyártó Felen 3-4 sátra átlagon felüli, tágas teret biztosít. Szerkezete kiváló minőségű és könnyített dúralumínium rudazatból áll.
Válassza ki a termék típusát
Raktáron Mikor kapom meg a terméket?
Eredeti ár 147 100 Ft
A kedvezmény a bevezetése előtti 30 nap legalacsonyabb árából lett számolva
101 640 Ft
Kedvezmény: 45 460 Ft -31 %
 • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
 • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
 • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

Az 1997-ben alakult cseh Husky cég kempingfelszerelések, túrahátizsákok és sportruházatok gyártásával és forgalmazásával lépett be a piacra. Az utóbbi években nekivágott a kempingbútorok gyártásának és nem is eredménytelenül, ugyanis nagyon kedvelt az ügyfelek körében.

További információ a márkáról

A Felen 3-4 expedíciós sátor a Husky márka újdonsága, amely helyettesíti a népszerű és jól bevált Fast modellt. A sátor jellemzője a külső konstrukció és a rudak rögzítésének speciális módja, amely ötvözi a textilalagutat és az edzett műanyag fogantyút. Ez rendkívül egyszerű és gyors felállítást tesz lehetővé, és rendkívüli stabilitást garantál szélsőséges időjárási körülmények között is.

A Husky Felen 3-4 sátor fő előnyei:

 • könnyített dúralumínium szerkezet és cövekek
 • RIPSTOP kezelés
 • külső sátor UV-védelme
 • egyszerű felállítás
 • könnyű súly
 • a külső sátor légáteresztő képessége
 • a kényelem hangsúlyozása
 • alkalmas extrém körülményekbe 

Karbantartás és praktikus Husky sátor tippek

A Husky Felen sátor bemutatása:

Paraméterek

Márka Husky
Súly
5,2 kg
Minimális súly
4,8 kg
Személyek száma

Azt mutatja, hogy a sátor/függőágy hány személy számára készült. Sátrak esetében nem foglalja magában a csomagokat és egyéb felszereléseket. Ezért figyeljen az előcsarnokok vagy pitvarok számára, vagy válasszon olyan sátrat, amelyik valamivel több helyet biztosít a csomagok számára. A függőágyak single (1 személy) vagy double (2 személy) méretben kaphatók. A kettő közötti különbség a teherbírásukban és a méretükben van. 

3 fő
Sátor típusa
Mielőtt új sátrat vásárolnánk, döntsük el, hogy milyen típusú tevékenységre fogjuk leggyakrabban használni.
expedíciós
Szerkezet típusa

Kupola - 1 pontban keresztező x rudazat Alagút - nem önhordó, de nagyon tágas, remek súly/belső tér arány, ellenálló a széllel szemben

A kupola típusú (iglu) a legelterjedtebb önhordó szerkezet, amely könnyen felépíthető. A geodéziai típusú konstrukciót szélsőséges körülményekre tervezték, a szerkezet több helyen keresztezi a rudakat, ami nagyobb szilárdságot és stabilitást eredményez. Az alagút típus olyan rudak felhasználásával épül, amelyek nem keresztezik egymást. Hatékonyan használja ki a belső teret, és jól lehorgonyozva nagy szélállóságot biztosít. Egyfalú sátor az A típusú, amelynek szerkezete az első és hátsó fal közepén elhelyezett két rögzített rúdból áll. A felfújható sátor építésekor az oszlopokat és a rudakat légcsövek váltották fel, így még terjedelmesebb családi sátrak is könnyen felállíthatók, de ehhez egy kompatibilis tartozékkal rendelkező pumpa vagy kompresszor szükséges. Az önfelállító megoldás nagyon gyors és egyszerű építést, nagyobb csomagméretet és nehezebb kezelhetőséget biztosít összecsukáskor. A Teepees/ Jurta sátrak atipikus kialakításúak, amelyek nagy közös területet biztosítanak magas ár és nagyobb súly mellett. 

kupola
Sátorszerkezet anyaga

A laminált, azaz üvegszálas anyag (fiberglass) a legolcsóbb és legelterjedtebb anyag, amelynek tartóssága alacsony (nem kedvez neki a gyakori kezelés) és magasabb a súlya. A Durawrap/Duraflex/Wrapflex egy továbbfejlesztett üvegszálas anyag, de lényegesen erősebb, a felületén jól látható rombusz alakú keresztcsíkozással. A duralumínium rudakat leginkább ultrakönnyű sátrakban használják, fő előnye az alacsony súly és a hosszú élettartam. Az acélszerkezetek lakósátrakhoz és sátortetőkhöz alkalmasak, nagy tartóssággal, teherbírással, de magasabb súllyal is rendelkeznek. A karbon/kevlar az abszolút legkönnyebb anyag, a rudak a világon csak néhány expedíciós sátorgyártó kiegészítő kínálatában találhatók meg. A trekking póznák/lavinafelszerelések nem hagyományos kialakításúak, de egy éjszakai sátorozáshoz teljesen elegendőek, előnyük a kisebb összsúly.

dúralumínium
Sátoralj víznyomásállósága
Többnyire a vízoszlop mértékével fejezik ki = mennyi víznek áll ellen a sátor alja (talajtakaró), mielött elkezdené felszívni a vizet. Miliméterben határozzák meg. Fontosabb paraméter mint a külső sátor esetében.
11000 mm
Külső sátor víznyomásállósága
Külső sátor = kétrétegű/duplafalú sátor külső rétege Víznyomásállóság = hány mm vízoszlop nyomásnak áll ellen az anyag anélkül, hogy beázna
7000 mm
Sátoralj anyaga
Polyester
Külső sátor anyaga
Polyester
Sátor mérete
220 x 355 x 135 cm
Hálófülke mérete
190 x 215 cm
Sátor magassága
135 cm
Csomagméret
55x20 cm
Sátor szerkezete
Egy- és kétrétegű sátrakat különböztetünk meg (utóbbinál jobb a nedvességelvezetés). Kétrétegű sátor - beslő sátor + külső sátor: Belső szerkezet - először a belső sátrat állítjuk fel, majd ezután erre húzzuk rá a külső sátrat Külső szerkezet - először a külső sátrat állítjuk fel, majd ezután bekapcsolhatjuk a belső sátrat Önfelállító szerkezet - másnével eldobható vagy pár másodperces sátor, nagyon gyorsan felállítható Felfújható szerkezet - nincsen rudazat, pumpa szükségeltetik hozzá Indián sátrak (Teepee) - klasszikus
kérétegű sátor külső szerkezettel
Hálófülkék száma

Elsősorban családi sátrak esetében szempont, ahol a hangsúly a felhasználható téren és a kényelmen van. A több hálószoba több magánszférát és a belső tér nagyobb variálhatóságát jelenti.

1
Bejáratok száma

Az 1-2 fős sátrakhoz elegendő egy bejárat, az ilyen sátor könnyebb és alkalmasabb lesz túrázásra és expedíciókra. A 2 vagy több személyre szánt sátrakat érdemes több bejárattal választani. A több bejárat jobb szellőzést, kényelmesebb kijutást biztosít a sátorból, de nagyobb súlyt is eredményez.

2
Alj az előtérben
Nem
Szilikonizálás
Vnější úprava stanu činící materiál nenasákavým - dochází k tzv. efektu lotosového květu, kdy jsou kapky vody odpuzovány od povrchu tropika, rychle odtečou, přičemž s sebou vezmou nečistoty. Dále dochází ke zvýšení pevnosti, pružnosti a odolnosti proti přetržení, zvyšuje se životnost proti UV záření. Nevýhodou je vyšší váha a nízká prodyšnost.
Nem
Legnagyobb előny
Tartós szerkezet
Előszoba
közepes
Szín
piros
Gyártó színmegnevezése Red
Garancia 24 hónap
Termékkód 00002565
EAN kódszám:

Hasonló termékek

107 200 Ft (5 %) 101 840 Ft

Összehasonlítom

131 600 Ft (21.03 %) 103 920 Ft

Összehasonlítom

123 453 Ft (14.49 %) 105 570 Ft

Összehasonlítom

139 350 Ft (21.03 %) 110 040 Ft

Összehasonlítom

116 500 Ft (20.49 %) 92 630 Ft

Összehasonlítom

198 710 Ft (25.67 %) 147 700 Ft -tól

Összehasonlítom

181 280 Ft (5 %) 172 220 Ft

Összehasonlítom

230 000 Ft (11.16 %) 204 330 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel