Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Source Widepac D|vide 2L

Vizestömlő

A dupla kialakítású Source Widepac D|vide 2L vizestömlő a Widepac széles kupaknak köszönhetően nagyon egyszerű töltést, tisztítást és szárítást tesz lehetővé. Outdoor hátizsákokhoz alkalmas.

Kiárusítva
  • Ingyenes kézbesítés 24 990 Ft felett
  • Rendelj több méretet az üzletünkbe felpróbálásra.
  • Vásárlóink véleményei alapján, elnyertük az Ország Boltja verseny minőség díját.

Termékleírás

A Source egy outdoor felszerelések gyártásával foglalkozó izraeli cég. Filozófiájuk az egyszerűség, hagyomány és környezettudatosság. A széles szandál kínálatuk mellett, a Deuter hátizsákokkal kompatibilis hidratációs rendszerekkel (camelbackeket) rozsdamentes acél kulacsokkal is foglalkoznak.

 

 

                                       

További információ a márkáról

Az új tavaszi sportfelszerelés-kollekcióba tartozó Source Widepac D|vide 2L vizestömlő nagy előnye a két különálló része, amelyekbe két különböző ital tölthető. Minden résznek saját, más színű tömlője van. Ez egy könnyű, innovatív tartály, amelyet nem csak a kerékpárosok, hanem a túrázók és más aktív emberek is értékelni fognak.

2 ital 1 folyadékpótló rendszerben:

Ez a vizestömlő két hidratálási forrást (víz/izotóniás ital) biztosít egy hidratáló rendszerben, két rugalmas rekesszel és két ivószeleppel. A D | Vide rendszer minden forráshoz alkalmas, kivéve a külső hozzáféréssel rendelkező csomagokat. 

A Source vízestömlő fő előnyei: 

  • Widepac™ kupak - extra széles nyílás, amely lehetővé teszi a könnyű feltöltést, tisztítást, leeresztést és a jég behelyezését. 100%-os szivárgásmentességet is biztosít.
  • Taste Free™ rendszer - tisztán tartja a folyadékot anélkül, hogy megváltoztatná az ízét vagy a átadná a műanyag szagát. BPA és ftalát mentes.
  • 2 ital 1 folyadékpótló rendszerben
  • Speciális technológia polietilén fóliával - olyan sima felületű fólia, mint az üveg, amely megakadályozza a biofilm kialakulását és meghosszabbítja a víz frissességét.
  • Helix™ biztonsági szelep - megakadályozza a vízszivárgást. 
  • Ez az anatómiailag formázott vizestömlő háromrétegű antimikrobiális PE-fóliából készült, a szájrész pedig szilikonból készült.
SOURCE Hydration Care Free Maintenance Könnyű kezelés és minimális karbantartás - a Glass-Like™ technológia a Grunge-Guard™ technológiával kombinálva a folyadékpótló rendszerek új generációját képviseli, ezért a rendszeres tisztítás többé nem szükséges! Egyszerűen töltse meg vízzel, és különösebb gondoskodás nélkül újra és újra megihatja. A víz napokig vagy hetekig friss marad.
SOURCE Hydration Glass Like Technology A Glass-Like™technológia 2000%-kal simább, mint a hagyományos TPU-filmek, és gyakorlatilag nem különbözik az üvegtől.  Ez a SOURCE Glass-Like™ technológia szerint gyártott többrétegű polietilén fólia megakadályozza a biofilmek kialakulását, így a rendszer gyakorlatilag öntisztuló.
SOURCE Hydration Grunge Guard Technology GrungeGuard™ technológia - a rendszer élettartama alatt megakadályozza a baktériumok elszaporodását a tasakon és az ivócsövön. A technológia FDA és EPA által regisztrált antimikrobiális hatóanyagot alkalmaz.
SOURCE Taste Free Hydration Technology Taste-Free™ rendszer - a koextrudált PE-fóliák megőrzik a tiszta ízt, műanyag utóíz nélkül. (BPA és ftalát mentes.)
SOURCE Widepac Hydration Closure

Widepac Closure (U.S. Patent No. 7,648,276, B2) - az eredeti, felhasználóbarát Widepac™ Slide Closure széles nyílással, amely lehetővé teszi a könnyű feltöltést, tisztítást, leeresztést és a jég behelyezését. Légmentes zárás. 

A Source vizestömlők bemutatása:

Paraméterek

Márka Source
Súly
260 g
Űrtartalom
2 l
Méretek
37 x 19,5 cm
Anyag (h)
PP, PE & POM injected plastic parts
Szín
kék
Garancia 24 hónap
Termékkód 76006743
EAN kódszám: 7297210223005

Hasonló termékek

24 590 Ft (12.4 %) 21 540 Ft

Összehasonlítom

23 800 Ft (12.39 %) 20 850 Ft

Összehasonlítom

23 080 Ft (10.01 %) 20 770 Ft

Összehasonlítom

28 317 Ft (19.94 %) 22 670 Ft

Összehasonlítom

20 690 Ft (3.48 %) 19 970 Ft

Összehasonlítom

20 620 Ft (5.67 %) 19 450 Ft

Összehasonlítom

20 620 Ft (12.37 %) 18 070 Ft

Összehasonlítom

20 620 Ft (12.37 %) 18 070 Ft

Összehasonlítom

Összehasonlítás hasonló termékekkel