Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🎁 Karácsonyi ajándékok - tippek a túrázás szerelmeseinek, utazás és táborozás. Megnézem

MSR ALPINE SALT & PEPPER SHAKER

Sószóró

Kedvezmény: -10 % Sótartó MSR ALPINE SALT & PEPPER SHAKER

Az MSR márka termékcsaládjába tartozó Alpine Salt & Pepper Shaker egy elválasztott tartó. Méretének köszönhetően tökéletes kempingezéshez, grillezéshez vagy családi kirándulásra.

Kiárusítva

Termékleírás

Cascade Designs egy családi magánvállalat Seattleben a Sziklás-hegység lábánál. Gyakorlatilag több cég társulásáról van szó. Ezek közé tartozik a ThermaRest (matracok és alvó rendszerek) valamint az MSR is, ami sátrak, bivakzsákok, hálózsákok, főzők, edények, szűrőrendszerek és egyéb felszerelések gyártásával foglalkozik.

A Cascade Designs dolgozói fiatal sportolók, lelkes outdoor rajongók. Gyakorlatilag saját maguknak tervezik a felszereléseket, így biztosak lehetünk benne, hogy hasznos, funkcionális és kitűnő minőségű termékeket kapunk tőlük. Az általuk felhasznált anyagok ma a legmodernebb high-tech találmányok közé tartoznak.

Ugyanakkor a cég természetesen odafigyel a környezetünkre is. Nem használnak fel olyan anyagokat amik esetleg nincsenek összhangban az ökológiai gondolkodásukkal, mint pl. a fatálok, bifenilek és más hasonlók. Minden termékük Amerikából vagy Corkból származik, ahol az ír leányvállalatuk található.

 

További információ a márkáról

Az MSR márka termékcsaládjába tartozó Alpine Salt & Pepper Shaker só- és borstartó vízálló fedéllel ellátott, amely megakadályozza a nedvesség beszivárgását. A tartó BPA free anyagból készült. 

Az MSR Alpine Salt & Pepper Shaker fő előnyei:

  • BPAfree anyag
  • vízálló fedél
  • szétválasztott (sóra és borsra)

Paraméterek

Gyártó MSR
Súly 6,2 g
Szín szürke / fekete
Uralkodó szín Szürke
Garancia 24 hónap
Termékkód 76003629
EAN kódszám: 0040818053386